Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

5 Last minute tips voor een fijne kerst at home

No stress

In dit artikel geef ik je 5 last minute tips voor een fijne kerst at home. Dit jaar vieren we de kerstdagen met het gezin thuis of met beperkt bezoek. Is jouw kerstmaal mislukt of kan een etentje toch niet doorgaan vanwege iemand met klachten lees dan snel verder. Met deze tips zet jij alsnog een heerlijke kerstmaaltijd op tafel.

Albert Heijn Culii gerechten

Albert Heijn heeft een nieuw assortiment met Culii gerechten. Luxe gerechten die je eenvoudig binnen 30 minuten op tafel kunt zetten. Je hoeft ze alleen op te warmen (niet alle gerechten) en af te toppen met wat lekkere toppings. Ze zijn er in voor, hoofd, bij en nagerecht. Lees er hier meer over.

Whoops, iets vergeten voor de kerstbrunch

Oepsie, je bent een lekkere kerststol vergeten of je wil gewoon graag lekkere verse broodjes! Goed nieuws: Jordy’s Bakery Nieuwe Binnenweg & Vlietlaan zijn gewoon geopend op tweede kerstdag van 8.00 – 16.00 uur. Tot 3 januari is het ook mogelijk om een uitgebreide kerstbrunch te kopen bij Jordy’s Bakery. Lees er meer over in dit artikel.

Vegetarisch hoofdgerecht: parelcouscous met gevulde portobello

Je hebt een vegetarische gast en zoekt naar een recept of heb je gewoon nog geen idee voor tweede kerstdag. Leuk dat je hier bent, want ik heb twee nieuwe vegetarische hoofdgerechten op de website gezet. Met dit recept maak je lekkere parelcouscous met gevulde portobello. Ook heb ik een recept online gezet waarmee je een heerlijke gevulde flespompoen op tafel zet. Klik hier voor het recept.

Restaurant at home

In dit artikel lees je meer over de restaurant at home boxen die top restaurants aanbieden. Niet alles is op dit moment meer te bestellen, maar gelukkig kunnen we nog via diverse andere platformen eten bestellen van restaurants. Via Deliveroo hebben wij vanavond een twee gangen diner besteld bij restaurant Humphrey’s. Ook kan ik de feestelijk opgemaakte sushi van Kyatcha aanbevelen.

Ga zelf aan de slag voor de kerstbrunch

Bak een lekkere bananenbrood tulband. Deze maak je eenvoudig binnen 75 minuten klaar. Klik hier voor het recept. Versier de tulband met wat poedersuiker en leuke kerstdecoratie. Nannique Spiek heet op haar website ook een mooi recept voor een gezondere kerststol met amandelspijs! En ikzelf heb ook nog een receptje online staan voor lekkere chocolade kerstkoekjes. Klik hier voor dit recept.

Feestelijke bananenbrood tulband
Spread the love