Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Haal nu Ben & Jerry’s Chunky Chocolates

Haal nu Ben & Jerry’s Chunky Chocolates. Geniet snel van deze limited edition chocolate ijs specials. Op is op!

Chunky Chocolate limited edition

Vanaf vandaag kan je bij de Ben & Jerry Scoop Shop in Rotterdam nieuwe limited edtions proeven. De nieuwste ijsinnovatie van Ben & Jerry’s is exlusief verkrijgbaar in de Rotterdamse Scoop Shop. Twee Chunky Chocolate specials zijn nu tijdelijk verkrijgbaar. De Chunky Chocolates bestaan uit een fairtrade chocolade kuipje met de Ben & Jerry’s ijssmaken: Hooked on You en Cherry Garcia. In principe kan je deze treats laten vullen met schepijs naar keuze, maar om het makkelijk te maken zijn er ook standaard twee smaaksuggesties verkrijgbaar:

The Phish

Een fairtrade choco-kuipje in de vorm van een vis, gevuld met een scoop Ben & Jerry’s Hooked on You schepijs, karamelsaus en marshmallows. Deze smaak noemen ze in Amerika Phish, vernoemd naar de rockband Phish, maar in Nederland draagt deze smaak ijs dus de naam Hooked on You.

The Cherry

Een fairtrade choco-kuipje in de vorm van een kers, gevuld met een scoop Ben & Jerry’s Cherry Garcia schepijs, kersensaus en stukjes chocolade. Deze smaak ijs is een van de klassiekers en exclusief verkrijgbaar in de Rotterdamse Scoop Shop van Ben & Jerry’s.

Chunky Chocolate Phish

Tijdelijk verkrijgbaar

Let op! Deze Chunky Chocolates zijn limited edition en daardoor tijdelijk verkrijgbaar. Op 1 september is de verkoop gestart en op is op. Weer er dus snel bij als je deze heerlijke treat wil proeven. Ik heb zelf vandaag de Phish mogen proeven, ik vind het een zaa-lige treat! Morgen post ik op mijn Instagram account nog een geweldig leuke winactie waarbij je Ben & Jerry’s ijs tegoed kunt winnen. Op mijn TikTok kanaal kan je een video verslag bekijken van mijn bezoekje aan de Scoop Shop eerder vandaag.

Ben & Jerry’s Scoop Shop

Ben & Jerry’s Scoop Shop kan je vinden aan de Witte de Withstraat 39 en is dagelijks geopend van 14.00 – 21.30 uur. In het weekend kan je al een uur eerder terecht bij de Scoop Shop om een lekker Ben & Jerry’s ijsje te halen. Je hebt de keuze uit allerlei soorten ijs (ook vegan ijs) en er is zelfs keuze met betrekking tot toffe ijshoorntjes. Ideaal om hier een lekker ijshoorntje te scoren in de middag of als dessert in de avond.

Klik hier voor meer berichten op mijn website.

Haal nu Ben & Jerry’s Chunky Chocolates

Spread the love