Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Dineer nu thuis met het Philharmonisch orkest

Dit nieuwe Huiskamerrestaurant zorgt voor een unieke thuisconcertbeleving

Ben jij toe aan een culinaire én muzikale beleving? Woensdag 17 maart is het Huiskamerrestaurant gelanceerd, waarmee je een volwaardige avond uit in je eigen woonkamer creëert. Haal het Rotterdams Philharmonisch Orkest in huis en geniet tijdens een online concert van hoogwaardige gerechten. De Rotterdamse chef Marco Somer (De Harmonie) gaat hiervoor aan de slag met de beste asperges van Van Gelder groente & fruit. Dineer nu thuis met het Philharmonisch orkest!

Huiskamerrestaurant zorgt voor totaalbeleving

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest organiseert sinds december online concerten. Na een succesvolle eerste reeks komt hier nu een vervolg op. Het orkest slaat nu de handen ineen met het Huiskamerrestaurant voor een totaalbeleving in de Nederlandse woonkamers. De muzikanten zorgen voor online topconcerten die je bovendien kunt beluisteren op een moment dat je zelf uitkiest. De Rotterdamse chef Marco Somer van restaurant De Harmonie is verantwoordelijk voor een driegangenmenu (€42,50) of hoofdgerecht (€27,50) met asperges en aardbeien van Van Gelder groente & fruit. Ook aan vega(n) liefhebbers is gedacht. Zij kunnen kiezen voor een plantaardig menu (€37,50) of hoofdgerecht (€23,50) van EAT.PEASY. Hiervoor laat de Rotterdamse chef-kok Maaike Stift zich inspireren door de smaken van het voorjaar.

Huiskamerrestaurant zorgt voor totaalbeleving

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest organiseert sinds december online concerten. Na een succesvolle eerste digitale reeks slaat het wereldberoemde orkest nu de handen ineen met het Huiskamerrestaurant. Zo ontstaat er een totaalbeleving in de Nederlandse woonkamers. Muzikanten zorgen voor online topconcerten tijdens het diner! Bovendien kan je dit beluisteren op een moment dat je zelf uitkiest. De Rotterdamse chef Marco Somer van restaurant De Harmonie is verantwoordelijk voor een driegangenmenu (€42,50) of hoofdgerecht (€27,50) met asperges en aardbeien van Van Gelder groente & fruit. Er is natuurlijk ook gedacht aan vegetariërs en veganisten. Zij kunnen kiezen voor het plantaardige menu (€37,50) of een hoofdgerecht (€23,50) van EAT.PEASY. Chef-kok Maaike Stift maakt de lekkerste plantaardig gerechten.

Dineer nu thuis met het Philharmonisch orkest

Bestel dit volwaardige avond ‘uit’ van het Huiskamerrestaurant. Je kan dan een keuze maken uit een reeks van concerten. Denk hierbij aan ‘Dichterbij de Matthäus-Passion’, ‘A Musical Easter For You’ of ‘Lahav Shani: Symfonische dansen’. De boxen zijn te bestellen vanaf twee personen. Ze kunnen kosteloos worden afgehaald op dinsdag en vrijdag in de Stadsbrasserie in Rotterdam. Voor €7,50 worden deze boxen ook nog eens thuisbezorgd. De bestellingen worden dan op maandag en donderdagavond geleverd. De boxen zijn nog vier dagen houdbaar in de koeling.

Van Gelder groente & fruit

Het draait binnen Van Gelder al ruim 65 jaar om het leveren van dagverse groenten en fruit. Van Gelder is ervan overtuigd dat de horeca iedere dag aan de slag moet kunnen gaan met verse en gezonde producten. Van Gelder gelooft dat gezond eten de basis is van elke maaltijd. Hierbij staat smaak centraal, want het moet vooral erg lekker zijn. Van Gelder is trots om mee te werken aan dit Huiskamerrestaurant. Met dit initiatief komt alles harmonieus samen: proeven, ruiken, horen en zien.

Informatie over het Huiskamerrestaurant
Bestellen: www.heerlijk.nl/qoncert
Dit huiskamerrestaurant is een initiatief van Qoncert, waarbij de Q staat voor Quarantaine. Qoncert is een navolging op het succesvolle platvorm Qalkoen dat in december 2020 is gelanceerd.

Klik hier voor meer berichten op de website.

Spread the love