Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Brunchen by Jarmusch in Rotterdam-West

Rotterdam-West is een all day breakfast diner by Jarmusch rijker! In mijn levendige buurt opende vorige week deze gloednieuwe hotspot waar je lekker uitgebreid kunt brunchen en ik mocht hier op uitnodiging alvast voorproeven. Lees snel verder..

American diner met een all day breakfast menu

Met een zonnig terras op het zuiden aan de Nieuwe Binnenweg zit je op een mooie dag heerlijk by Jarmusch. Met een lekker bakkie filterkoffie in de hand en een all day breakfast concept menukaart kun je mij niet blijer maken deze lente! Ook binnen is het by Jarmusch in Rotterdam-West genieten, de inrichting doet denken aan een American diner en de openingstijden zijn ruim: dagelijks is deze vestiging geopend van 8.00-16.00 uur. Ook wanneer je ’s middags zin hebt in pancakes of een hartig ontbijtje met sides (cajun patatoes, vers fruit of caesar salad) kun je hier terecht: ik hou zo van all day breakfast concepten in Rotterdam!

Filterkoffie: ouderwets bakkie pleur in Rotterdam-West

Een ouderwets bakkie filterkoffie, daar weten ze wel raad mee by Jarmusch in Rotterdam-West. Alle coffees van de menukaart zijn van Man met Bril koffie. Zelf houd ik wel van een ouderwets bakkie filterkoffie en het leuke is dat de Joe by Jarmusch filterkoffie bijgevuld wordt. Een aanrader voor de koffielovers onder ons.

Joe by Jarmusch filterbrew – inclusief gratis refill

De menukaart en onze brunchgerechten

De menukaart van Jarmusch is overzichtelijk. Er staan zoete en hartige gerechten op het menu. Ook is er de mogelijkheid om een keuze te maken uit de hoeveelheid eieren, toppings en je kunt je eigen pancakes of wafels samenstellen. Er is genoeg keuze voor iedereen en deze hotspot is daarmee toegankelijk voor een breed publiek. Zelf heb ik gekozen voor wafels met banaan en blauwe bessen, dit blijft toch een favorietje qua toppings. Laure (vriendin) nam de toast met spiegeleieren en bacon. Daarnaast hebben we ook vers fruit en een plak bananenbrood besteld.

Mijn oordeel

Rotterdam-West is met deze all day breakfast diner een echte hotspot rijker. De prijs, kwaliteit verhouding is goed en we hebben een stevige bodem kunnen leggen voor de dag die voor ons ligt. De filterkoffie met gratis refill is een aanrader voor iedere liefhebber. Het terras met uitzicht op Delfshaven is een aanrader voor een mooie lentedag en by Jarmusch is daarmee echt een must visit. Ga jij vandaag voor hartig of voor zoet!?

by Jarmusch – Nieuwe Binnenweg 575

Dagelijks geopend van 8.00-16.00 uur

Klik hier voor meer restaurant reviews op de site.

Brunchen by Jarmusch in Rotterdam-West
Spread the love