Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Brunchen bij Cafe Unfiltered Rotterdam

Sinds een maandje is Cafe Unfiltered in Rotterdam geopend. Ik bracht deze koffiebar vandaag een bezoek in de Van Oldenbarneveltstraat en heb er zo lekker kunnen lunchen! Lees meer over Brunchen bij Cafe Unfiltered Rotterdam.

Meer dan een koffiebar

Rotterdam heeft inmiddels aardig wat aanbod als het om koffiezaakjes gaat. Ik ben altijd wel vrij kritisch als het gaat om koffie, want die moet natuurlijk wel heel lekker zijn. Een koffietje doen buiten de deur vind ik altijd een heerlijk relaxt moment en goede koffie mag dan niet ontbreken. Alleen een koffietje doen zit er bij mij vaak ook niet in, want we want more! Zeker als de menukaart er aantrekkelijk uit zien of wanneer er vers bananenbrood is gebakken. Kortom we willen meer dan alleen goede koffie..

Samen met een vriendin ging ik even bijpraten in de stad. Zo kwamen we uit bij Cafe Unfiltered in de Van Oldenbarneveltstraat. Normaliter bestudeer ik eerst overal de menukaart, maar dit keer liet ik me verrassen. En verrast dat was ik zeker! Het interieur van Cafe Unfiltered straalt rust uit, precies dat waarvoor je buiten de deur je koffie wil doen.. Een relax momentje zonder al te veel keuzes, alhoewel de koffie opties zijn reuze. Ik besluit het bij een cappuccino met havermelk te houden, mijn favoriet. Die smaakte goed, ik kan de koffie hier echt aanbevelen.

Brunchen bij Cafe Unfiltered

We besluiten het niet alleen bij één drankje te houden en bestellen er verse sinaasappelsap bij en we bekijken de menukaart. De opties zijn overzichtelijk: een aantal toasts, acaibowls, bananebrood en french toast. Ik besluit voor de zuurdesemtoast te gaan met burrata. Dit was absoluut het enige juiste besluit wat ik kon nemen. Wow, dit was echt geweldig lekker! De toast is rijkelijk belegd met een grote bol burrata, basilicum, tomaatjes en vijgen. Een hemelse combinatie als je het mij vraagt en fantastisch mooi opgemaakt. Check de foto onder deze blog! Ik ben verkocht en ga snel weer een bezoekje brengen aan Cafe Unfiltered!

Klik hier voor meer reviews op de website.

Brunchen bij Cafe Unfiltered Rotterdam
Spread the love