Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Ben & Jerry’s experience in de Hofbogen

Eén van de Rotterdamse Hofbogen wordt voor twee weekenden omgetoverd tot een interactieve pop-up experience. Stap in een Sundae-pint en ga op Ben & Jerry’s-expeditie.

Een wereld waar je een duik neemt in een pint Ben & Jerry’s en de chunks en swirls je om de oren vliegen; het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Gelukkig hebben we deze maand leuk nieuws voor ijsliefhebbers en de Ben & Jerry-fans van Nederland! Gedurende het derde en vierde weekend van september is de Ben & Jerry’s Chunky Experience in het centrum van Rotterdam een genot voor je smaakpapillen én the place to be om al je zintuigen te laten prikkelen. Maak je klaar om je onder te dompelen in een gigantische pint en ga op Ben & Jerry’s expeditie. Kom je ook naar Rotterdam?

Ben & Jerry’s Chunky Experience

Wat is er nou beter dan het proeven van je favoriete Ben & Jerry’s smaak? Juist ja! Je wil hem ook voelen, ruiken, zien en beleven. Voor de allereerste keer ooit in Nederland opent het ijsmerk daarom een fysieke pop-up. Tijdens de laatste twee weekenden van september heb jij de mogelijkheid om in de wereld van Ben & Jerry’s te stappen. Maak deel uit van een unieke reis door alle lagen van een heerlijke pint romige Ben & Jerry’s Sundae. Ervaar de smaken van Ben & Jerry’s als nooit tevoren en laat al je zintuigen prikkelen tijdens deze Chunky Experience. Denk onder andere aan een 360° photobooth, een one-of-a-kind immersieve audiovisuele ervaring en natuurlijk heel veel ijs!

Sundae-sensatie: fairrukkelijk ijs

Eerder dit jaar heeft Ben & Jerry’s drie nieuwe Sundae-smaken gelanceerd. De meest chunky en swirly smaken die de ijs-uitvinders ooit hebben ontdekt. De nieuwe getopte ijsjes – waarvan één helemaal vegan – tillen de klassieke Amerikaanse ijscoupe naar een geheel nieuw chocoladeniveau met meer chunks en meer swirls. De Sundaes zijn zoals altijd fairtrade en gevuld met eerlijke ingrediënten zoals Ben & Jerry’s-fans gewend zijn. Denk aan fairtradevanille, Open Chain-cacao en fairrukkelijk ijs rechtstreeks uit de ijsfabriek van Ben & Jerry’s in Hellendoorn; daar waar de enige echte Ben & Jerry’s-koeien grazen.

Bezoek Ben & Jerry’s Chunky Experience in de Hofbogen in Rotterdam, op de Raampoortstraat 16. De Experience is geopend op vrijdag 15 september van 16:00-21:00 uur, zaterdag 16 en zondag 17 september van 12:00-21:00 uur, vrijdag 22 september van 16:00-21:00 uur en zaterdag 23 en zondag 24 september van 12:00-21:00 uur. Toegang is gratis.

Klik hier voor meer artikelen over ijs.

Ben & Jerry’s experience in de Hofbogen
Spread the love