Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

25% korting op mooie brillen!

25% korting op mooie brillen! Met mijn kortingscode: ‘FOOD25’ ontvang je de komende week 25% korting op de toffe monturen van Wearglas.

Wearglas

In de webshop van Wearglas kan je terecht voor diverse soorten brillen. Je kan hier uiteraard je nieuwste zonnebril scoren, maar er is meer. Wat dacht je van een leesbril of beeldschermbril met of zonder sterkte. Het kan allemaal bij Wearglas! Dit Zweedse merk maakt de mooiste exemplaren die je kan bestellen via hun webshop.

Mijn nieuwste aanwinsten

Zelf koop ik niet zo vaak een nieuwe zonnebril voor mezelf. Ik vind het vaak prijzig en ik kan uren twijfelen over de juiste pasform en grootte van een zonnebril. Voor deze samenwerking heb ik twee exemplaren mogen uitkiezen waarmee ik content heb gemaakt. Mijn eerste keuze was meteen montuur ‘Laura’, deze kan je hier vinden in de webshop.

Normaliter kost dit exemplaar 79 euro, wat ik persoonlijk voor een zonnebril nog mee vind vallen. Als je nu je bestelling plaatst met kortingscode ‘FOOD25’ dan kost deze mooie zonnebril je maar 59,25 euro. De zonnebril is een van mijn favoriete exemplaren geworden en je zal me hier nog vaak mee zien op zonnige dagen in de stad!

Het tweede exemplaar wat ik heb uitgekozen is deze zonnebril ‘Julie’: een pilotenbril voor dezelfde bovengenoemde prijs. Deze draag ik nog niet zo vaak, deze past namelijk niet altijd bij mijn kledingstijl en mood. De zonnebril is een wat fijner exemplaar en ideaal voor bij een casual outfit.

25% korting op mooie brillen!

Ben jij nog op zoek naar een toffe bril voor je vakantie of juist wanneer je weer aan het werk gaat in september bezoek dan eens de Wearglas webshop. Bestel daar een of meerdere exemplaren, selecteer je sterkte en klik door naar de kassa. Voor je gaat afrekenen kan je dan mijn kortingscode ‘FOOD25’ invoeren voor je korting. Voor het afrekenen wordt deze korting dan van je totaal bedrag afgehaald. Jij gaat shinen met die nieuwe bril!

Wearglas – zonnebrillen
Spread the love