Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Vier de feestdagen met Dudok!

Feestdagen at home boxen

Vier de feestdagen met Dudok at home. Ook Dudok Rotterdam biedt deze laatste maand van het jaar diverse decemberboxen aan via de website. Zo hoef je Dudok geen moment te missen als je zin hebt in al het lekkers. Er zijn verschillende opties mogelijk bij Dudok, in dit artikel vertel ik je hier meer over.

De ontbijtbox

Uiteraard beginnen we met een uitgebreide ontbijtbox, deze is te bestellen vanaf 2 personen. De december ontbijtbox bevat onder andere: kerststol, kleine gezellige broodjes, de kerstmuffin en een mix aan verschillende soorten beleg. Ook is er gedacht aan extra vitamientjes die we nu allemaal zo goed kunnen gebruiken. Wat dacht je van een lekkere fruitsalade en een verse jus d’orange!? Maak thuis met deze box een lekkere ontbijtplank, deze zet je met behulp van Dudok easy op tafel. De prijs voor deze box is 35 euro.

December lunch voor volwassenen

Een gezellige lunch gepland met het gezin, kijk dan eens naar de decemberlunch van Dudok. Wat dacht je van een lekkere pastinaaksoep, quiche met spinazie + mozzarella, een gepofte Cévennes ui en een zalige afsluiter met chocolade mousse en bites. De prijs voor deze box is 49 euro en aan een box heb je genoeg voor twee volwassenen.

Kids decemberlunch

Laten we de kids niet vergeten deze decembermaand! De kerstvakantie duurt nu een stuk langer, dus laten we ze lekker verwennen met wat lekkers. Ideaal aan deze lunch is dat deze voor 1 persoon is, natuurlijk kan je deze ook vaker bestellen. In de box zit onder andere: tomatensoep met groene kerstballetjes, bladerdeeg kerststerren, en een lekker toetje. Ook zit er een Dudok surprise in de box. De kids decemberbox kost 9,50 euro per kind.

December High Tea

Bij Dudok kan je natuurlijk ook terecht voor je december High Tea. Deze feestelijke box bevat zoete en hartige snackjes. In deze box zitten onder andere: feestelijke kerstkransjes, scones, Dudok appeltaart, chocolademousse en belegde broodjes. Voor een box voor twee personen betaal je 43 euro. Ideaal als je het mij vraagt, want mijn laatste hightea voelt onwijs lang geleden.. Check voor meer info deze pagina van Dudok en vier de feestdagen met Dudok!

Lees hier mijn artikel over kerstdiners van top restaurants.

Spread the love