Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Vier de paasdagen met Anne & Max

Vier de paasdagen met Anne & Max Korte Hoog. Dit jaar vieren we pasen wederom in lockdown, laten we het thuis gezellig maken! Voor dit artikel mocht ik bij Anne & Max Korte Hoog de paas brunchbox afhalen. Lees snel mijn review!

Vier de paasdagen met Anne & Max

Anne & Max Korte Hoog is een vestiging waar ik wel vaker kom omdat ik de koffie en de scones zo lekker vind. Tijdens het ‘oude normaal’ sprak ik hier regelmatig af om met een vriendin koffie te drinken en bij te kletsen. Bij Anne & Max staat het huiskamer gevoel centraal. Super blij was ik toen mij gevraagd werd of ik de paas brunchbox wou afhalen en reviewen! Deze paasbrunch kan je bestellen via de website of telefonisch. Als het niet te druk is dan kan je ook gewoon langslopen, dan pakken ze de box last minute voor je in. Wil je zeker zijn van een paasbox, zorg dan dat je zeker een dag van te voren je bestelling plaatst.

Wat zit er in deze paasbox?

De paasbox kost 42 euro en is geschikt voor twee personen. De paasbox kan je bestellen van 2 tot 5 personen, maar natuurlijk kan je ook meerdere boxen tegelijk bestellen. Als extra optie kan je een flesje prosecco erbij bestellen en er is een vegetarische optie. Uiteraard mocht ik de vegetarische box ophalen en ik was blij verrast met de inhoud van de leuke paasbox. De box is ideeal om thuis of tijdens een picknick te genieten van een uitgebreide brunch of ontbijt. De paasbox bevat twee verschillende sandwiches, Franse bio croissants, scones met clotted cream en jam, paasbrood, carrotcake en een energieshake van mango, banaan en lijnzaad.

Nog een keer thuis de feestadagen vieren

Als het goed is vieren we nog een keer de feestdagen thuis. Ik ben positief ingesteld, dus ik zeg we gaan ervoor! Laten we het nog een keer thuis gezellig maken met het huishouden en bestel de mooie Anne & Max paasbox. Ik vond het zelf een feestje om de box af te halen onder het genot van de lekkere havermelk cappuccino. Het uitpakken thuis was een feestje en het opeten nog meer! Bestel hier de box.

Klik hier voor meer berichten op de website met het thema feestdagen.

Spread the love

One Reply to “Vier de paasdagen met Anne & Max”

Comments are closed for this post.