Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

The Lemon Kitchen: frisse recepten met de citroen in de hoofdrol

Jadis Schreuder is de oprichter van de Lemon Kitchen. Ik ken haar persoonlijk doordat ik haar al heel lang op Instagram volg en een aantal keer heb ontmoet, ze is een sociaal en lief mens. Daarbij hou ik van haar prachtige fotografie en foodstyling.

Sind deze week zijn haar recepten, met citroen in de hoofdrol, gepubliceerd in The Lemon Kitchen kookboek. Alles uit dit prachtige kookboek is bedacht, gemaakt, en gefotografeerd door Jadis Schreuder zelf. Een enorm intensief project waarin veel tijd, liefde en passie is gestoken.

The Lemon Kitchen staat in het teken van de biologische citroen: deze is niet alleen erg gezond, maar opent ook een wereld vol spannende smaaksensaties. Door dit kookboek leer je de biologische citroen van sap tot zeste kennen. In het kookboek staan 45 unieke recepten met gerechten voor elk seizoen. Til je gerecht naar een hoger niveau met de citroen.

Miljuschka Witzenhausen en Danny Jansen bevelen het kookboek aan net als ik. Jadis is een topper, haar kookboek is absoluut de moeite waard. Ik blader het dagelijks door gefascineerd door de heerlijke gerechten met gevoel voor styling en fotografie.

The Lemon Kitchen kookboek is nu te bestellen via deze website.

Instagram The Lemon Kitchen

Spread the love