Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Support your locals online

Support Your Locals is een initiatief van A-Hospitality & Our Mapp.  Ze sloegen hun handen ineen en bedachten een manier waarop je op afstand van jouw favoriete lokale zaken kan genieten.

Ze bieden het platform gratis aan voor alle lokale bedrijven binnen de eet en drink sector. Hierbij moet je denken aan groenteboeren, bakkers, restaurants, koffiebars en delicatessenwinkels. Ze zetten de bedrijven graag in het zonnetje en geven creatieve initiatieven de aandacht die ze verdienen.Het is het een compleet platform dat alle initiatieven met elkaar verbindt. Alle aangeboden opties staan op één platform, van vouchers, doe het zelf pakketen tot warme gerechten. Zo is het overzichtelijk in kaart gebracht, en nog makkelijker om de locals te supporten! #samensterk

Mogelijkheden die ze aanbieden voor ondernemers:- Een eigen bestelsite.- Het installeren van een online order/betaalsysteem.- Meedenken over manieren om creatief te verkopen. – Alle aangeboden producten/diensten die op één platform naar voren komen.

Voor ondernemers realiseren ze een online menu en eigen bestel platform in 2 minuten.

Meld je via deze link aan.

Consumenten, check supportyourlocals.online om te zien wie jij kan steunen! 

Spread the love