Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Rypp Wijnfestival 2019

Vorige week zag je in mijn Instagram stories al het een en ander voorbij komen over de perstour die ik bezocht van RYPP Wijnfestival 2019. We gingen tijdens deze tour naar vier verschillende locaties op de Kop van Zuid waar we verwend werden met de lekkerste wijnen en spijzen. In dit artikel ga ik je meer vertellen over Rypp Wijnfestival 2019 en op Instagram kan je meedoen aan een leuke winactie waar je kans maakt op het winnen van 2×2 toegangskaarten voor dit te leuke festival. Doe je mee? Dit zou ik super leuk vinden.

Dit is de derde keer dat Rypp Wijnfestival wordt georganiseerd. De eerste editie vond plaats op het Dak van de Hofbogen, de tweede editie in Het Park en deze editie zal plaatsvinden in en om het Drijvend Paviljoen. De Kop van Zuid en de Fenix Foodfactory worden hier volop bij betrokken. Tijdens de perstour mochten we dit al ervaren en ik heb een super leuke avond gehad met lekkere wijnspijs combinaties. De organisatie is erg professioneel en daarnaast erg gezellig. Ze staan open voor een praatje en zijn kundig op het gebied van wijnen, ook houden ze van lekker eten, net als ik!

Rypp Wijnfestival 2019 vindt plaats van vrijdag 31 mei tot en met 2 juni. Tijdens deze derde editie van het wijnfestival staat kwaliteit weer centraal: er zijn meer dan 150 open wijnen die per half glas te bestellen zijn. Je zult hier de bekende klassieke wijnen tegenkomen, maar ook de exotische, onontdekte wijngebieden.

Wijnmakers en sommeliers zijn aanwezig tijdens dit festival om je van toelichting te voorzien en je kunt met hun hulp proeven als een echte expert. Daarnaast is er tijdens dit festival ook de mogelijkheid om alcohol vrije drankjes te proeven en ook de liefhebbers van bier komen hier niets te kort. Kortom, dit festival is voor iedereen leuk om eens aan te doen. Vergeet @rotterdam.food niet te taggen in Instagram stories als je hier naartoe gaat, wie weet repost ik je story.

De kaarten voor dit festival zijn te koop via de website en kosten nog geen tientje per stuk. 

De openingstijden zijn:

vrijdag 31 mei : 16.00-23.00 uur

zaterdag 1 juni: 14.00-23.00 uur

zondag 2 juni:    14.00-22.00 uur

Locatie: Drijvend Paviljoen & kade Rotterdam

Spread the love