Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Heropening The Harbour Club Rotterdam

Heropening Harbour Club Rotterdam

The Harbour Club Rotterdam heeft een grote restyle ondergaan waarmee het interieur flink onder handen is genomen. Ook heeft er een verbouwing plaatsgevonden waarmee The Harbour Club Rotterdam inzet op een club voor de toekomst. Afgelopen vrijdag was de heropening en ik heb voor het officele openingsfeest een perslunch bij mogen wonen op uitnodiging van Pitch PR

The Harbour Club Rotterdam opende in 2010 haar deuren midden in het Euromast Park. De zaak heeft een divers publiek van jong tot oud, voor zakelijke besprekingen of juist voor een feestelijk diner waarbij er genoeg te vieren is. The Harbour Club Rotterdam serveert lunch, diner en ook is het een plek waar je een goed feestje kunt vieren waarbij de champagne niet mag ontbreken. De locatie in het Euromast Park heeft daarbij ook een mooi terras wat toch een van de zeldzame groene plekjes is in het hart van de stad. Een ideale locatie om bijvoorbeeld eens een zomeravond door te brengen met een aantal vriendinnen.

Tijdens de perslunch hebben we genoten van een twee gangen shared diner concept waarbij de Chardonnay niet ontbrak. Er werden diverse soorten sushi, sashimi, oesters en serrano ham geserveerd als eerste gang. De sushi smaakte erg goed en je kunt proeven dat het verse sushi betreft. Er wordt in The Harbour Club Rotterdam gewerkt met een open keuken uitzicht hierop heb je vanuit het restaurant wat het uit eten gaan een mooie belevenis maakt. De muziek in het restaurant zorgt voor een relaxte sfeer en het personeel is ondanks de jonge leeftijd uiterst vriendelijk en professioneel ingesteld. Ze doen er alles aan om het naar je zin te maken. Overigens is het ook mogelijk om vegetarisch te eten bij The Harbour Club als je van te voren je dieetwensen kenbaar maakt.

persevent

We gaan door naar de tweede gang, hier krijgen we diverse soorten vis, groenten, risotto en frites geserveerd. Dit smaakte ook goed en de frites zijn goed knapperig. We hebben genoten van de fijne lunch en lopen nog een rondje door de vernieuwde zaak. Op diverse plekken in The Harbour Club Rotterdam zijn muurschilderingen te zien van kunstenaar Selwynsanatori wat zorgt voor een speels effect in de zaak. Er is een mooie plek gecreรซerd voor de dj waarbij er een wand uit de zaak is gesloopt wat zorgt voor een mooie open ruimte bij binnenkomst. The Harbour Club Rotterdam straalt meer uit dan alleen een restaurant waar je even een hapje gaat eten, het is een belevenis op zich en als je in het weekend lekker wil blijven genieten dan kan je hier tot in de late uurtjes terecht.

The Harbour Club Rotterdam – Kievitslaan 25 Rotterdam

The Harbour Club Rotterdam interieur
Spread the love

One Reply to “Heropening The Harbour Club Rotterdam”

Comments are closed for this post.