Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Ron Gastrobar at home box

Ron Gastrobar bij jou in huis

Haal Ron in huis met Ron Gastrobar At Home! Uit eten gaan zit er nu helaas even niet in, maar door chef-kok Ron Blaauw kun je er nu thuis ook een feestje van maken. Ron Gastrobar At Home verkoopt namelijk de At Home boxen waarmee je in een paar tellen een heerlijke rijsttafel op tafel zet.

De Ron Gastrobar At Home boxen zijn te bestellen vanaf 2 personen klik hier voor meer info op de website van het restaurant. Vanaf 4 personen kun je een complete rijsttafel bestellen en je kunt natuurlijk ook gaan voor meerdere boxen. De At Home boxen zijn eventueel ook nog geschikt om in te vriezen, mocht je er een aantal op voorraad willen hebben.

Vegetarische nasi en meer..

Zelf ging ik aan de slag met de vegetarische nasi rames voor 2 personen en ik moet zeggen, dat ik dit al een rijsttafel op zichzelf vond. Er zitten meerdere kleine gerechtjes in de box zoals: sambal goreng telor (met ei), tumis tempeh tahu, terong blado en natuurlijk nasi putih.

De Ron Gastrobar At Home boxen worden landelijke aan huis bezorgd, in Amsterdam kun je ze ook bestellen via Deliveroo of je kunt de box zelf kopen bij een van de restaurants van Ron Blaauw.

Op de website kan je de eenvoudige bereidingswijze terugvinden. Niets is makkelijker dan koken met de oven, zet de bakjes erin en na 25 minuten ben je klaar. Alleen nog even de tafel dekken en afgarneren met lekkere toppings. Eet smakelijk!

Lees hier ook mijn artikel over de Foodhallen flavors at home box

Spread the love