Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Foodhallen Rotterdam: Flavors at home box

Foodhallen Flavors at home box

In samenwerking met Foodhallen Rotterdam en Taquria Lima ontving ik de Flavors at home box. Deze box kun je eenvoudig bestellen via de website van Foodhallen Rotterdam. De inhoud van de box bestaat uit onder andere: nachokit, tacokit, diverse toppings + sausjes, diverse drankjes (biertjes, wijn en STELZ), een setje speelkaarten, tasje en wat andere leuke goodies.

Texmex in een handomdraai

Ideaal pakketje voor een gezellig avondje thuis als je het mij vraagt! Na het uitpakken van de box ben ik er zaterdag meteen mee aan de slag gegaan. De stappen voor het maken van de nachoschotel en taco’s zijn eenvoudig. Beleg de nacho’s en taco’s met de bijbehorende toppings, eindig met wat cheddar erop en laat het warm worden in de oven op 180 graden.

Drankje erbij

Ondertussen een ideaal moment om een lekker aperitief in te schenken en het setje spelkaarten erbij te pakken. Pling, de oven is klaar met het verwarmen van je heerlijke texmex gerechten, haal de taco’s en nachoschotel eruit en serveer ze op tafel: heerlijk avondje thuis gegarandeerd!

De Flavors at home box kost 49,50, je kunt er met 3/4 personen van eten en je support de horeca met je aankoop. Klik hier voor meer informatie over de Foodhallen Rotterdam flavors at home box. Check ook het nieuwe Instagram kanaal van Foodhallen Rotterdam. Op mijn Instagram kanaal staat ook een leuke winactie, je kunt hier aan meedoen tm woensdag 28 oktober. Klik hier en maak kans op deze heerlijke Flavors at home box.

Spread the love

One Reply to “Foodhallen Rotterdam: Flavors at home box”

Comments are closed for this post.