Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Lunchen bij STAN Den Haag

Lekker vegetarisch lunchen bij STAN Den Haag. Hier kun je terecht voor een snelle lunch of ga voor gerechtjes to share tijdens het bijkletsen met vrienden! Het kan allemaal bij STAN in Den Haag!

Lunchen in de hofstad

Aansluitend op een leuke afspraak ben ik, op uitnodiging, gaan lunchen bij restaurant STAN Den Haag. Hier ben ik afgelopen zomer al eens geweest om een terrasje te pakken en deze keer ga ik een gerecht van de lunchkaart proeven. STAN Den Haag is gevestigd in De Passage, hier ben je vast weleens doorheen gelopen tijdens een dagje shoppen! STAN Den Haag is modern en sfeervol ingericht en elke vestiging staat in het teken van weer een ander werelddeel. Op het moment dat ik restaurant STAN een bezoekje breng is de vestiging in Den Haag helemaal in de kerstsferen met mooie kerstbomen en kerstverlichting.

Om te beginnen bestel ik een gember thee met citroen om weer even op te warmen. Ondertussen bestudeer ik de uitgebreide menukaart. De hoeveelheid aan bijgerechten en snacks spreken mij erg aan, zo kan je van alles wat proeven en delen wanneer je samen met vrienden een bezoek brengt aan STAN. Mijn oog valt op de vegetarische pretzel bratwurst van de lunchspecials, deze combineer ik met crispy cauliflower (plantaardig gerecht). Ik kijk ernaar uit om de gerechtjes te proeven, want ik heb aardig wat trek!

Crispy cauliflower met BBQ-saus en bosui

Mijn lunchgerechten van Restaurant STAN

De lunch werd erg snel geserveerd en de vegetarische pretzel bratwurst smaakt erg goed. Op deze pretzel bun zit pittige zuurkool, pretzel crumble en currycream, het pretzel gehalte maakt het lunchgerecht speciaal. Ook is de pretzel bratwurst lekker pittig, waar ik van wel hou! De crispy cauliflower kende ik eerlijk gezegd al, deze koos ik bewust omdat ik ‘m van de zomer al zo goed vond smaken. Ik kan STAN Den Haag echt aanbevelen omdat je in dit restaurant de hele dag door terecht kunt voor een hapje, drankje en shared bites. Je kan er heen met de familie, vrienden of zoals ik even snel alleen tijdens de lunchpauze.

Restaurant STAN Den Haag kan je vinden aan De Passage: Buitenhof 5 in Den Haag.

Bezoek deze pagina voor meer restaurant reviews!

Lunchen bij STAN Den Haag
Spread the love