Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Hier eet je de beste avocado toast van Rotterdam

Iedereen ziet in mijn stories van Rotterdamfood wel meerdere malen per week avocado toast voorbij komen. Oh, wat hou ik van die rijkelijk belegde toasts!

Bertmans

Een van mijn lievelings plekjes in de stad voor een o.a. een ontbijtje is Bertmans. Bertmans heeft een ruim terras aan Schouwburgplein. Je kunt hier ontbijten, lunchen en dineren. Heel veel dingen op de menukaart vind ik zalig. Denk aan de wentelteefjes, iced latte, gefrituurde bloemkool, ravioli en okonomiyaki.

Aangepaste menukaart

Tijdens het begin van de heropening van de horeca hanteerde (ook) Bertmans een aangepaste menukaart. Dit menu pakte door op de takaway kaart. Zeer begrijpelijk uiteraard, maar ik miste echt nog de avocado toast met gepocheerde eitjes. Hierdoor liet ik me echter niet tegenhouden om Bertmans een bezoek te brengen. Een van de eerste bezoekjes die ik bracht aan de horeca was natuurlijk aan het terras van Bertmans. Voor zowel brunch als diner heb ik hier weer zaa-lig kunnen eten.

Brunchen met de beste avocado toast

Afgelopen weekend bracht ik door met Lucy van Yourmealplanners. Hier schrijf ik later nog een uitgebreid artikel over, maar we besloten om voor de brunch te reserveren bij Bertmans. Bij Bertmans starten we allebei met een gezond gembershotje. Voor mij de milde variant en voor Lucy de pure variant. Lucy heeft het geweten… Als brunch ga ik voor mijn lievelings gerecht. De avocado toast met twee gepocheerde eitjes: yeah, mijn lievelings avocado gerecht staat weer op de menukaart! Lucy gaat voor de smoothiebowl. We hebben een zalige brunch gehad en ik kan oprecht zeggen dat ik de avocado toast van Bertmans de beste van heel Rotterdam vind!

Klik hier voor meer restaurant reviews.

De beste avocado toast van Rotterdam!

Spread the love

One Reply to “Hier eet je de beste avocado toast van Rotterdam”

Comments are closed for this post.