Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Bestel nu je high tea voor moederdag

Zondag 9 mei is het weer zo ver, dan is het moederdag! Bestel nu je high tea voor moederdag. Tijd om haar te verrassen met een heerlijke high tea. In dit artikel vind je heerlijke tips voor een lekker thee momentje met je moeder.

The Tea Lab

Bij The Tea Lab in Rotterdam kan je een uitgebreide high tea box bestellen. The Tea Lab heeft zelfs verschillende opties voor een high tea. Ga jij voor een normale, vegan of glutenarme high tea!? Zelf heb ik eerder de vegan high tea mogen proeven op locatie. Deze kan ik je echt aanraden! De high tea box is rijkelijk gevuld met o.a. de heerlijkste taartjes, blissballs, sandwiches, scones, salades en natuurlijk thee.

Yoghurt Barn

Ook bij de Yoghurt Barn in Rotterdam kan je een heerlijke high tea box bestellen voor moederdag. Ook hier kan je een keuze maken uit verschillende high tea boxen voor 2 of 3 personen. Je kunt gaan voor een normale high tea of een vegan high tea. Bij beide boxen heb je de mogelijkheden om voorkeuren op te geven zodat je een yoghurt special naar keuze ontvangt.

Anne & Max

Lekker bijpraten tijdens een lekkere high tea van Anne & Max! De box van Anne & Max is ook vegetarisch verkrijgbaar en bevat onder andere: sandwiches, acai smoothiebowls, scones met clotted cream, fruitcompote, chocolade dadels en verschillende taartjes. Klik hier voor mijn vergelijkbare review over de Anne & Max paasbrunch.

Mr. Salad

Bij Mr. Salad kan je terecht voor een healthy high tea met onbeperkte biologische thee. De high tea is gezond, vrij van geraffineerde suikers en koolhydraatarm. Ideaal om van te genieten tijdens moederdag! Deze high tea bevat onder andere: een mini poke bowl, huisgemaakte hummus, bananenbrood en brownies. Ook kan je bij Mr. Salad een high choc bestellen. Dit is ideaal voor moeders die een echte liefhebber zijn van chocolade. De high choc bestaat uit diverse zoete lekkernijen, heel veel chocolade, vers fruit en chocolade melk. De high tea + high choc zijn te bestellen van 2 -25 personen.

Dudok

Samen met je moeder genieten van al het lekkers van Dudok, het kan nu met de high tea box. Deze box vol met lekkere taartjes van de Dudok patisserie, hartige bites, belegde broodjes en chocolade mousse is ideaal voor moederdag. De box is te bestellen per 2 of 3 personen.

Baker & Moore

Bij Baker & Moore kan je een healthy high tea bestellen. Ideaal om je moeder te verrassen met een healthy high tea box. De high tea box is vegetarisch, maar kan (op verzoek) ook vegan worden samengesteld. De high tea is healthy, gluten- en lactosevrij en vrij van toegevoegde suikers. De box is te bestellen vanaf twee personen.

Bestel nu je high tea voor moederdag

Ik hoop dat ik je met dit artikel wat inspiratie mee kan geven om iets speciaals te maken van moederdag! Zet je moeder in het zonnetje en geniet er zelf ook van. Klik hier voor meer artikelen op mijn website.

Vegan hightea van The Tea Lab
Spread the love