Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Dineren met Gezonde Dutchies bij restaurant Lucas Rive ter promotie van Cooqing

Gezonde Dutchies

Een tijdje geleden had ik een plekje aan tafel bij sterren restaurant Lucas Rive gewonnen. Hier mocht ik samen met wat andere leuke foodbloggers en Gezonde Dutchiesgaan dineren. Dit diner is ter promotie van Cooqing: hierbij kook je samen met de chefkok van je favoriete restaurant voor je vrienden en/of familie. Ook in de regio Rotterdam zijn er mogelijkheden zo kan je onder andere gaan koken in restaurant Perceel, Vineum, FG en CEO baas van het vlees. Ook is het mogelijk thuis te koken met de Cooqing Box die is samengesteld door een Michelin sterrenchef.ย 

Gezonde Dutchies hebben voor ons een hele dag in de mooie open keuken van Lucas Rive gestaan en gelukkig kunnen ze hier zelf deze avond ook van gaan genieten. Als iedereen binnen is komen er als snel amuses op tafel te staan en maken we nader kennis met elkaar. De meeste foodbloggers ken ik al wat wel relaxed is en echt super leuk om Gezonde Dutchies nu eens in het echt te zien en te spreken. Ondertussen is de keukenbrigade druk met de gerechten aan de gang en vult het restaurant zich met overige gasten. 

Kitchen Lucas Rive

We krijgen vier gangen geserveerd en we zijn nu bij het hoofdgerecht, voor mij vegetarisch: avocado gevuld met couscous en wow wat is dit ontzettend mooi opgemaakt! Het smaakt heerlijk en de details zijn perfect. Chapeau voor Gezonde Dutchies en Lucas Rive inclusief de keukenbrigade. 

Lucas Rive hoofdgerecht

De avond vliegt voorbij en we zijn alweer toe aan het dessert. Het dessert is wederom prachtig opgemaakt en bestaat uit een bombe van pure chocolade en advocaat met brownie en roomijs van pistache, een macaron van pistache en cranberry. Uiteraard ook weer geweldig van smaak. Het was echt een geslaagde avond en wat is Cooqing een leuke voucher om cadeau te doen of te krijgen voor een speciale gelegenheid kan je dan zelf koken en samen met je genodigden dineren. Bij deze wil ik Gezonde Dutchies, Lucas Rive en Cooqing bedanken voor deze heerlijke avond.

Spread the love