Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Contact

Hi daar!

Mijn naam is Marisa Gomez en ik beheer deze website en het instagram account van @rotterdam.food. Ik richt mij op gezonde en vegetarische recepten. Als persoon zou ik mijzelf omschrijven als: gedreven, betrokken, sociaal en bewust. Mijn platform draait uiteraard rondom food, maar ik geef mensen ook een inkijkje in mijn leven: rotterdamfood is een lifestyle!

Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot mijn beroep. Ik heb in de drie jaren dat ik actief ben een mooi duurzaam netwerk opgebouwd en ik werk nu in opdracht van o.a. Xenos en diverse (food)merken.

Heb jij een leuk voorstel om samen te werken neem dan gerust contact met mij op. Ik sta open voor samenwerkingen op vlak van receptontwikkeling, foodfotografie en social media beheer.

Door social media beheer en contentcreatie uit handen te geven kan ik jou helpen om meer online zichtbaarheid te creëren. Hierbij maak ik gebruik van mijn landelijke netwerk. Voor Social Media Beheer bied ik pakketten aan vanaf 150 euro per maand, dit loopt op naar mate je meer posts afneemt per week.

Stuur een mail naar marisa@rotterdamfood.nl dan beantwoord ik deze zo spoedig mogelijk.

Warme groet,

Marisa Gomez

Spread the love