Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Bestel nu online sinterklaas taarten

Bestel nu online Sinterklaas cakes

Pakjesavond is in zicht en het is tijd om Sinterklaas avond voor te bereiden. Bij Besteltaart.nl kan je de mooiste Sinterklaas taarten bestellen. De cakes zijn prachtig gedecoreerd en hier ga je zeker punten mee scoren. Bij Besteltaart.nl beschikken ze het hele jaar door over een uitgebreid assortiment, dus ook voor de kerstdagen, verjaardagen en allerlei anderen gelegenheden kan jij hier de mooiste taarten bestellen.

De service van Besteltaart.nl

Als je doordeweeks taart voor 17.00 uur je bestelling plaatst dan krijg je jouw taart de volgende dag al thuisbezorgd. De bezorger hanteert tijdsvakken tussen 8.00 – 15.00 uur en je ontvangt dan een kakelverse cake naar keuze. Eventueel kan de bestelling ook opgehaald worden bij de bakkerij in Haarlem. De prijzen van de cakes zijn afhankelijk van o.a. het aantal personen en je kan ervoor kiezen om een kaartje toe te voegen. Dit is leuk wanneer je iemand wil verrassen met een prachtige taart van Besteltaart.nl.

Sint Nicolaas Layer Cake Royaal

De Sint Nicolaas Layer Cake is een zachte chocolade cake met smakelijke chocolade crรจme als vulling tussen de blauwe chocolade lagen. De cake is versierd met allerlei lekkers/strooigoed en heeft een witte chocolade drip. De Sint Nicolaas Layer Cake Royaal is geschikt voor 14 personen, dus je kan deze prima delen met je familie. Je kunt de taart bewonderen op de foto onder dit artikel.

Klik hier voor meer Sinterklaas gerelateerde artikelen op de website.

Besteltaart.nl – Sint Nicolaas Layer Cake Royaal

Spread the love