Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Hemelse Stenen van Arti Choc

Arti Choc

Van Arti Choc ontving ik een cadeaudoosje Hemelse Stenen. Ari Choc is een Amsterdamse chocolade winkel gevestigd aan de Koninginneweg 141. De Hemelse Stenen zijn ook verkrijgbaar in onder andere: Den Haag, Zeist en Laren. Ook heeft Arti Choc een webshop: ideaal, want zo hoef je voor echt goede chocolade je huis niet uit! Klik hier voor de website. Ook kan je terecht in de speciale Hemelse Stenen winkel in de Molsteeg in Amsterdam.

Hemelse Stenen

Hemelse Stenen zijn handgemaakte chocolade blokjes met geroosterde noten en een laagje cacaopoeder. De Hemelse Stenen zitten verpakt in een luxe geschenkverpakking en hebben zowel het eko als het Skal keurmerk. In de geschenkverpakking die ik heb gekregen zitten de smaken: puur, melk en wit. De Hemelse stenen zijn oprecht HEMELS te noemen. Ik hou van de crunchy bite van de stenen en alledrie de smaken vallen goed in de smaak! Ook een hele leuke cadeautip voor december: je kunt ze natuurlijk ook eenvoudig bij je vrienden en familie laten bezorgen als verrassing. Klik hier voor de webshop van Arti Choc.

Eindconclusie

Deze foodie is helemaal blij met haar luxe geschenkverpakking met Hemelse Stenen, de bezorging liep uiterst vlot en ze zijn verrukkelijk. Een echte aanrader die een dikke 9 scoort.

Klik hier voor meer berichten over producten.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *