Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Vegan chocolade banaan cake

Eerder kon je hier op de website al het bericht lezen over de nieuwe chocolade repen van Little Love. Ik kreeg er via MissPublicity een aantal opgestuurd en ik ging hiermee aan de slag in de keuken. Het resultaat is een overheerlijke vegan chocolade banaan cake die jij nu ook eenvoudig kunt bakken.

Ingrediënten

1 banaan

50 gram Little Love pure chocolade

200 gram zelfrijzend bakmeel de Notenshop

100 gram BioToday kokosolie

100 gram sweet vanille suikervervanger Greensweet Stevia

200 mililiter amandelmelk

5 gram baking soda

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 175 graden. Prak de banaan tot een papje en doe deze in de beslagkom. Voeg dan ook de kokosolie en het zelfrijzend bakmeel en de baking soda toe. Mix dit door elkaar en voeg vervolgens ook de suikervervanger en amandelmelk toe. Mix dit tot een glad geheel en breek daarna de Little Love chocolade in kleine stukjes. Voeg de stukjes chocolade toe aan het beslag en meng dit door het beslag met een spatel. Je beslag is nu klaar en kan in een cakevorm. Zet de cakevorm 55 minuten in de oven op 175 graden check met een sateprikker of de cake gaar is en genieten maar!

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *