Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Nieuw: Ben & Jerry’s Netflix & Chilll’d

Terwijl de rest van de wereld dit al als de meest logische combinatie zag, hebben Netflix en Ben & Jerry’s officieel de handen ineengeslagen en een nieuwe Netflix Original smaak bedacht.
 
Ben & Jerry’s introduceert Netflix & Chilll’d™; een ijsje net zo zorgvuldig uitgekozen als jouw lijst met films en series op Netflix die je nog moet zien. 
 
Een wereldwijde lancering
Voor het eerst in de geschiedenis van Ben & Jerry’s brengen ze een smaak over de hele wereld uit. Natuurlijk in Nederland, maar ook in de Verenigde Staten, Brazilië, Duitsland, Australië en nog 20 andere landen. Netflix & Chilll’d™ is een fairrukkelijke smaak met pindakaasroomijs, een sweet & salty pretzel swirl en stukken fudge brownie. 
 
Ben & Jerry’s Netflix & Chilll’d™ Original flavour is vanaf 20 januari t/m 2 februari exclusief verkrijgbaar bij New York Pizza. De smaak is vanaf februari ook te vinden bij verschillende bezorglocaties bij jou in de buurt. En stay spooned… vanaf half maart is hij ook te vinden bij je supermarkt om de hoek!
 
‘De nieuwe smaak is de perfecte combinatie tussen Ben & Jerry’s en Netflix, die nog meer magie met zich mee brengt voor onze fans over de hele wereld’, aldus Matthew McCarthy, CEO van Ben & Jerry’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *