Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Streetfood by Han in de Rotterdamse Markthal

Sinds 23 mei 2019 is Rotterdam een nieuwe food hotspot rijker. Streetfood by Han is het nieuwste concept van de Han group. Eigenaar Han Ji heeft eerder de succesvolle formules van Umami by Han, Red Chili en Zheng opgezet. Onlangs is de nieuwste aanwinst geopend in de Rotterdamse Markthal: Streetfood by Han. 

In de Markhal kunnen gasten in Aziatische sfeer genieten van een lunch of diner. Innovatieve, gezonde gerechten worden hier gemaakt van dagverse producten. De inspiratie hiervoor is opgedaan in China en afgestemd op het Hollandse smaakpallet. Op de menukaart staan onder andere: bao broodjes, diverse soepen, rijstgerechten en ramen.

Er zijn diverse Instagramable drankjes die besteld kunnen. Voorbeelden hiervan zijn: fresh young coconuts, chinese bieren en diverse drankjes met exotische vruchten. Het unieke eten in combinatie met de prachtige drankjes op deze locatie maken de beleving compleet.

Han Ji heeft voor de realisatie van Streetfood by Han in de Markthal de handen ineen geslagen met Wah Nam Hong, een prachtige winkel gespecialiseerd in producten voor de Aziatische keuken. Ze verkopen hier de prachtigste bakjes voor noodles, design eetstokjes en beneden zijn Chinese etenswaar te koop. In de winkel worden vindt ook live cooking plaats waarbij voorbijgangers hun ogen uitkijken en meteen eten mee kunnen nemen en opeten. 

Streetfood by Han leent zich ervoor om snel en gezond een hapje te eten, maar je kunt hier ook zeker met een aantal vrienden uitgebreid genieten van al het lekkers met de mooiste drankjes. Het eten zelf is absoluut Instagram waardig en ik heb enorm genoten van de lunch die ik hier geserveerd kreeg. Aanrader om eens een kijkje te gaan nemen als je in de buurt bent van de Markthal.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *