Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Review Saus.Guru: zes vegan sauzen getest

Saus.guru vegan sauzen

Saus.Guru wie kent de mooie glazen flesjes met gekleurd etiket nou niet van de Albert Heijn, Hanos of misschien ken je ze wel van Diego’s Burgers op de Kop van Zuid. Bij Saus.Guru houden ze van experimenteren met smaken: aan de klassieke smaken wordt een spannende twist gegeven en ook wordt er constant gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe sauzen. De sauzen worden geproduceerd voor zowel professionals als hobby koks. Het is de bedoeling om je in de keuken te inspireren en je te helpen om je creativiteit in te zetten. De sauzen bevatten smaken vanuit de hele wereld, dit past toch perfect bij Rotterdamfood en ik ben ervoor in om los te gaan met deze sauzen. 

Zelf ken ik Saus.Guru vanuit de supermarkt doordat ik ze wel eens heb gehaald bij de Albert Heijn. Voor deze review nam ik een kijkje op de website waar alle producten te vinden zijn: wow ik kijk mijn ogen uit bij het zien van dit assortiment en eigenlijk wil ik alles wel proberen. Zelf hou ik erg van originele smaken sauzen en ik hou daarbij van pittig of creamy. Een aantal originele sauzen die ik op de website tegenkom zijn: Cherry Coke bbq Beits, White bbq sauce, stokbroodsaus en Mandarin Chutney.

Saus Guru Vegan sauzen

De sauzen die ik ga reviewen zijn de vegan sauzen: Original bbq sauce, Mexican Habanero Fever, Mango Cinnamon, Black pepper, Cola bbq sauce en Skull hot sauce original. Tijdens een fondue avond heb ik een aantal sauzen getest en tijdens een aantal avondmaaltijden. Het lijkt me ook heerlijk ze bij goed weer te gebruiken tijdens een barbecue op ons dakterras. Mijn favoriet van deze sauzenreeks is de Skull hot sauce original: deze rode saus heeft een lekkere pittige nasmaak!

Sauce Guru hot sauce

Ik zal hier wat meer vertellen over de overige vijf sauzen:

Mexican Habanero Fever: deze gele saus heeft een fruitige ananas smaak in combinatie met Mexicaanse kruiden zorgt het ervoor dat het ook wat pit in zich heeft. De saus is ideaal bij Mexicaanse gerechten zoals: taco’s, wraps, burgers en hotdogs.

Sauce Guru Mexican

Original bbq sauce: de subtile smaken van gegrilde zoete en hete pepers in combinatie met authentieke kruiden maken deze saus geschikt voor iedere gelegenheid. Gebruik dus je eigen creativiteit en ga aan de slag met deze mooie saus.

Cola bbq sauce: cola heeft een interessante PH-level waarmee het drankje ideaal is voor marinades. De zuurgraad van deze saus zorgt ervoor dat het marineren erg goed en smakelijk verloopt.

Black Pepper bbq sauce: zwarte peper, het is iets wat onmisbaar is bij het kruiden van barbecue gerechten. Deze saus is ideaal  bij gegrilde groenten en vlees. De saus is gemaakt van de beste zwarte pepers en het is makkelijk om mee te marineren.

Mango Cinnamon bbq sauce: de combinatie van mango en cinnamon wordt al erg lang gebruikt in Azië en Zuid Amerika. De rest van de wereld wordt momenteel vol enthousiasme geïntroduceerd met deze smaak. De saus is te gebruiken voor het marineren van kip, maar kan uiteraard ook prima bij vleesvervangers op de barbecue. 

Geïnteresseerd in deze vegan sauzen? De sauzen van Saus.Guru zijn onder andere te koop bij Albert Heijn en Hanos. Op mijn Instagram account @Rotterdam.food kun je nu ook kans maken op een setje van deze zes smaken: doe hiervoor mee aan de witactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *