Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Queal Product review

Queal products

Ontbijten, ik heb er een haat/liefde verhouding mee. Ontbijten in de ochtend, dat doe ik eigenlijk alleen wanneer ik echt de tijd heb om rustig wat te maken en op te eten. Als ik er de tijd voor heb dan kan ik daar ook oprecht van genieten en dan pak ik ook echt helemaal uit. Als ik een dag op kantoor werk ga ik vroeg de deur uit, ik vergeet het ontbijt of neem tegen 10.00 uur een bakje yoghurt of een energiereep/koek. Dat kan beter en makkelijk denken ze bij Queal.

Queal staat voor: quick + meal en het maken van betere keuze voor momenten waarop je geen/weinig tijd hebt. Queal ontwikkelde hiervoor een complete maaltijd in de vorm van een shake, Go Bar en havermout+. Deze complete maaltijden kunnen je helpen om op elk moment goed te eten. Het is super snel en makkelijk, efficiënt en duurzaam en je kunt daarnaast personaliseren en toevoegen naar wens. De complete maaltijden van Queal bestaan uit haver, soja, mais, eiwitten (wei of veganistisch), plantaardige oliën en toegevoegde vitamines en mineralen. Alle producten zijn ook handig to go mee te nemen.

Voor deze review testte ik de instant havermout en de maaltijdbar Nuts & Seasalt. Ik begin bij de GO bar.  De GO bar is beschikbaar in de smaken Dark Chocolate deze is zacht en heeft een eiwit en chocoladelaag om de bar heen. Helaas kon ik deze niet proeven omdat deze pas weer leverbaar is in juni. Dan de GO Bar in de smaak Nuts & Seasalt, deze is knapperig en heeft een stevige gezouten bite. Ik vind de reep lekker, maar wel wat aan de grote kant. Ik raadt je aan om het bijvoorbeeld in twee delen te eten. Allebei de repen bevatten evenveel calorieën als een kleine maaltijd. Aan de repen zijn mineralen en vitaminen toegevoegd. De uitgebreide voedingswaarden van de GO bars zijn terug te vinden middels de website

Queal GO bar

De Ready Instant Oats zijn beschikbaar in de smaken Berry Good en Carrot Break. Het is een complete warme maaltijd perfect voor het ontbijt waarbij je alleen heet water dient toe te voegen. Het product helpt je jouw ontbijt te vereenvoudigen. Het kan makkelijk thuis worden bereidt: je voegt alleen wat heet water toe en roeren maar. Dit product is ook zeker onderweg op te eten dankzij de handige verpakking. Ready is gemaakt van havervlokken, havermeel, eiwitten uit erwten, zilvervliesrijst, soja, plantaardige oliën en toegevoegde vitamines & mineralen. Ready berry Good is gemaakt met gevriesdroogde echte veenbessen en aardbeien. De Ready Carrot Break smaak is mijn favoriet, het smaakt een beetje naar worteltjestaart en de smaak is niet te overheersend. Deze smaak is gemaakt met stukjes wortel, rozijnen en heerlijke speculaaskruiden. Ik kan je deze instant oats aanbevelen als je een volwaardige maaltijd mee wil nemen voor onderweg, snel thuis wil eten of op kantoor. Ikzelf voeg er dan nog graag wat vers fruit aan toe. 

Queal Carrot Break
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *