Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Dinner Train verzorgt dit jaar diner ritten vanaf 37 stations door heel Nederland

Dinner Train

Na succesvolle ritten rondom Amsterdam vorig jaar, breidt het concept van Railpromo uit naar de rest van Nederland. De Dinner Train vertrekt dit jaar vanaf maar liefst 37 Nederlandse stations. Tijdens de treinrit kunnen gasten genieten van een vier gangen-diner met bijpassend Leffe bier. In maart, april en mei vertrekt Dinner Train uit Zuid Holland vanuit stations in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Leiden. De Dinner Train vertrekt van woensdag tot en met zondag en na de rit wordt je weer terug gebracht op het station van vertrek.

Dinner Train

Mede-initiatiefnemer Tim Beltz geeft aan dat een rit met de Dinner Train echt een uitje is, de sfeer is ontspannen en mensen genieten van de rit omdat het een unieke ervaring is. Je kunt hierbij kiezen uit een vlees- vis- of vegetarisch- 4-gangenmenu. Dinner Train en Leffe hebben de handen ineen geslagen door het aanbieden van dit exclusieve bier-spijs arrangement in een rijdende trein.Het menu is samengesteld door een biersommelier die heeft gekeken naar de beste bier-spijs combinaties.

Zelf mocht ik afgelopen woensdag een rit meemaken met de Dinner Train, de oplettende volger heeft deze unieke ervaring ook voorbij zien komen tijdens deze rit. Geen paniek als je geen bierliefhebber bent: er is ook wijn en frisdrank aanwezig in de Dinner Train.Vanaf Rotterdam Centraal rijdt de Dinner Train tot en met zondag 7 april en start 10 april met ritten vanaf Den Haag. Ritten zijn te boeken via de website van Dinner Train. Reserveer daarom snel als je nog een rit vanuit Rotterdam mee wil maken!

Dinner Train
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *