Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Review Keto Cacao

repen keto cacao

Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje thuisbezorgd vol met repen Keto Cacao om eens te testen/proeven. De Keto Cacao repen zijn vegan, laag in koolhydraten/hoog in vet en de repen bevatten geen gluten of toegevoegde suikers. Een Keto dieet komt kort gezegd neer op het eten van veel gezonde vetten in combinatie met weinig koolhydraten. Louisa Bakker van Keto Cacao heeft altijd al een passie gehad voor sporten en gezond eten. Waar andere diëten haar niet lagen kon ze zich wel goed vinden in het Ketogeen eten. Ze miste alleen een gezondere variant chocoladereep aangezien de meeste pure 75% en 90% cacao repen vaak ook nog toegevoegde suikers en andere toevoegingen bevatten.

Zodoende kwam ze op het idee om zelf een Keto chocolade reep te ontwikkelen. Het was een hele zoektocht om het perfecte recept hiervoor samen te stellen, maar met behulp van vrienden en familie is het Louisa gelukt. De Keto Cacao reep is er in de smaken: puur, hazelnoot en kokos. Wellicht komen hier in de toekomst nog een aantal smaken bij, hiervoor kun je de site van Keto Cacao in de gaten houden. Wil je de repen eens proberen dan heb ik ook een leuke kortingscode voor je: met de code ‘rotterdamfood10’ ontvang je 10% korting op je bestelling!

Tot zo ver de introductie en de kortingscode, over naar de review. Ik vind het mooi dat er een reep is ontwikkeld die past binnen een ketogeen dieet, daarbij ook nog veganfriendly is en glutenvrij is. Het is daardoor een chocolade reep die puur is (zonder rare toevoegingen) en voor veel mensen toegankelijk is. De structuur vind ik overeenkomen met de meeste chocolade repen, de smaak vind ik anders: puurder. Je proeft de cacao goed zonder de zoete toevoegingen van suiker die andere repen bevatten. 

Keto cacao

Voor mij is de hazelnoten reep de favoriet: heerlijke bite en je proeft naast de chocolade lekkere hazelnoten. De pure reep is ook een aanrader, op de foto zie je dat ik een stukje geraspt heb en dat over mijn ontbijt heb gestrooid. Super lekker was dat, maar los een stukje ervan eten is ook heerlijk. De kokosreep is minder mijn ding: ik hou niet van kokos. Hou jij hier nou wel van, dan vindt je dit vast erg lekker! Neem eens een kijkje in de Keto Cacao website als je benieuwd bent: website Keto Cacao

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *