Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Vegan Junk Food Bar opent vestiging in Rotterdam

Enige tijd geleden verwees ik middels mijn Instagram account naar de poll van de Vegan Junk Food Bar: in welke stad zou de nieuwe vestiging geopend moeten worden? In Rotterdam natuurlijk, er is massaal gestemd op onze stad en met 1217 stemmen zijn we de grote winnaar. Dat is een feestje waard en dat feestje gaat er komen zodra de vestiging in Rotterdam wordt geopend rond deze zomer.

Tot nu toe heeft de Vegan Junk Food Bar vier vestigingen in Amsterdam. Je kunt hier op een laagdrempelige manier kennis maken met de mogelijkheden rondom plantaardig eten. De vestigingen herken je aan de creatieve en kleurrijke inrichting en menukaart. Op het menu staan diverse smaakvolle veganistische junk food gerechten. Enkele gerechten van de menukaart: Amsterdamse bitterballen 3.0, diverse rijkbelegde burgers, loaded fries met veganistische dipsauzen, vegan sashimi en nog veel meer.

Het mooie is dat op de website heel duidelijk alle allergenen staan vermeld. Er zijn glutenvrije mogelijkheden en alles is gemaakt van plantaardige producten, met behoud van smaak en een heerlijk bite. Ook als vleeseter zijnde zal je hier niet de smaak of structuur van vlees missen. Je moet nog wel heel een geduld hebben, de vestiging in Rotterdam opent haar deuren rond deze zomer. In de tussentijd kun je natuurlijk altijd een keertje gaan voorproeven in Amsterdam!

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *