Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Waarom ik sport bij bbb health boutique Rotterdam

bbb health Rotterdam

Sinds 11 januari is de vestiging van bbb health boutique Rotterdam geopend aan de Zwart Janstraat. Bbb healthboutique is een sportschool speciaal voor vrouwen en heeft een holistische aanpak. Bbb health boutique is ervan overtuigd dat een duurzame verandering van leefstijl alleen mogelijk is door te werken aan je lijf, mindset en voeding omdat alles met elkaar in verbinding staat. Je kunt binnen bbb health boutique werken aan je lijf en kunt hierbij gecoacht worden op gebied van voeding en lifestyle. De trainingen vinden plaats in de hot cabines en zijn op maat gemaakt. Je kunt ze zelf inplannen middels de app, sinds kort worden er ook groepslessen gegeven en je kunt gebruik maken van coachingsgesprekken.

Half januari was ik hier voor het eerst om er te sporten. Bij binnenkomst word ik altijd heel vriendelijk ontvangen en ik voelde me meteen wel heel relaxed en thuis in deze ‘’sportschool’’ waar alleen vrouwen sporten en gecoacht worden. Omdat ik op dit moment erg zoekende ben naar een sport die bij mij past besloot ik om dit eens te gaan proberen. Daarnaast betreft dit een korte termijn samenwerking waarbij ik regelmatig wat vertel over mijn ervaringen met bbh health boutique via Instagram en mijn website. Dit past perfect bij waar ik nu sta met betrekking tot sporten en ik ga ook eerlijk en open zijn over hoe ik dit ervaar. 

kracht bbb health boutique

Daarom nu eerst een kort persoonlijk stukje over mijn relatie met voeding en sporten. Vroeger heb ik enorm veel gesport: ik ging van ballet meteen door naar de tennistraining en deed daarnaast hockey. Toen was er een lange periode waarin ik doorsloeg met sporten/voeding/diëten. Dat was geen fijne tijd, maar ik heb dit achter me gelaten en heb het omgezet naar een passie voor voeding. Ik vind het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en voeding. Ik probeer daarbij zoveel mogelijk plantaardige producten te gebruiken.

Op dit moment heb ik een druk sociaal leven met veel etentjes en leuke uitjes. Ik werk parttime als secretaresse in een groot ziekenhuis. Sinds een jaar heb ik mijn eigen website www.rotterdamfood.nl en instagram: @rotterdam.food. Hier kan ik mijn passie met betrekking tot foodfotografie en het schrijven van stukjes helemaal in kwijt. Ik doe dit omdat ik het leuk vind en graag schrijf. Ikzelf daarentegen blijf liever wat op de achtergrond al laat ik zo nu en dan wat persoonlijks los of vertel ik over mijn dag. Soms kan ik ook knap onzeker worden door social media: wat doen anderen, vinden ze me wel/niet leuk, waarom krijg ik geen likes op die of die foto: gelukkig kan ik dit steeds makkelijker los laten en doe ik wat ik zelf leuk vind.

Ik probeer voornamelijk te zorgen voor balans in mijn leven: ik ga graag lopend naar mijn werk, plan na een uitgebreid etentje liever een gezondere maaltijd en probeer na mijn werk wat te ontspannen. Door een aantal zaken ben ik momenteel niet helemaal in balans en zit ik niet zo lekker in mijn vel. Hier wil ik wat mee doen door te sporten en wat coaching op het gebied van voeding/lifestyle/training. Ook kan ik nog wel wat tips met betrekking tot (gezonde) voeding gebruiken op de dagen dat ik op kantoor werk. Die kleffe broodjes en het eten achter mijn computer zou ik liever anders zien, hier wil ik nog aan gaan werken doormiddel van de foodcoaching.

Ook zou ik wat bewuster willen gaan leven, mijn tijd beter willen indelen en meer gaan genieten van momenten. Ik zit soms te veel in mijn hoofd en en ik denk dat sporten me kan helpen om wat meer relax momentjes en een voldaan gevoel te creëren. Dit zou kunnen doormiddel van de lifestyle coaching. Het sporten in de hot cabines van bbb health boutique spreekt mij daarbij als enorme koukleum ook erg aan en ik heb dit nu een aantal keer mogen ervaren.

hot cabines bbbh

Bij bbb health boutique (Rotterdam) werken super gezellige meiden waarbij je met vanalles en nog wat terecht kunt, de sfeer is er goed en je hebt er geen last van mannen die hangen bij de hoek met gewichten. Mijn ervaring tot nu toe is erg positief! Voor mijn eerste keer trainen is er een lichaamsmeting gedaan zodat je na een aantal weken/maanden je resultaten kunt vergelijken. Ik ben benieuwd naar die resultaten. 

Ben je benieuwd naar mijn ervaringen bij bbb health boutique Rotterdam, blijf me dan volgen via Instagram. Ben je enthousiast en zou je zelf willen sporten bij deze sportschool speciaal voor dames meldt je dan aan via de website en gebruik kortingscode Marisa Gomez, want nieuwe leden krijgen hiermee 50 euro korting op de eerste maand sporten. Ook kan je deze week gewoon even binnenlopen want er wordt een ‘open week’ gehouden in de Boutique. Het adres van de vestiging in Rotterdam is: Zwart Janstraat 138.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *