Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Review SWfit thee en webshop

SWfit Earl Grey

Enige tijde geleden werd ik benaderd door eigenaresse Suzanna om een samenwerking aan te gaan waarbij ik de earl grey black deluxe thee mag proberen ik ruil voor onder andere deze review. SWfit volg ik al een hele tijd op Instagram en ik heb er al eens eerder wat producten van mogen ontvangen. Het Instagram account kan je vinden door te klikken op deze link: SWfit Instagram.

Of ik een theedrinker ben: ja en nee. Op kantoor ben ik bijvoorbeeld een enorme theeleut, ik drink er graag groene thee of thee met verse gember & citroen. Thuis kies ik eerder voor koud water alhoewel ik een theetje op z’n tijd echt wel lekker vind. Op een terrasje in de zon kan ik er ook wel echt  wel van genieten. 

SWfit verkoopt naast de theelijn ook voedingsschema’s waarbij er rekening wordt gehouden met je persoonlijke wensen, er zijn cadeauartikelen te koop en via de blog op de website wordt je geadviseerd, geïnspireerd en gemotiveerd. Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan zeker eens een kijkje op de website.

De levering van de bestelling gaat snel, als je een bestelling plaatst voor 16.00 uur zou je bestelling de volgende dag in huis moeten zijn. Bij mij was dit beiden keren het geval dus dat is helemaal top. Op Instagram is Suzanna erg actief, ze plaatst hier mooie foto’s en inspirerende teksten. Als je een vraag of opmerking hebt reageert Suzanna ook snel via een DM. Als je een reactie plaatst onder haar foto dan wordt deze altijd beantwoord. Ook zijn er zo nu en dan witacties waarbij je leuke SWfit producten kunt winnen.

SWfit review tea

De earl grey black deluxe uit de theelijn is de thee die ik mag reviewen. Deze thee is 100% natuurlijk en bestaat uit een samenstelling van zwarte thee, korenbloembloesem en bergamot aroma. Deze thee is prachtig om te zien door de blauwe elementen en smaakt lekker fris. Ideaal voor mij want ik hou van een fris theetje. Daarnaast is de thee zoet van smaak, suiker in je thee is hierdoor absoluut niet nodig en bovendien een stuk gezonder!

Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen die deze thee te bieden heeft;

– deze thee bevat antioxidanten

– het werkt bloeddruk verlagend

– verkleint de kans op hart- en vaatziekten

– zorgt ervoor dat je alert blijf: ideaal voor tijdens je studie of als je een belangrijk gesprek te voeren hebt

– het reinigt de huid

– stimuleert gewichtsverlies

– werkt beschermend tegen gebitsproblemen

De thee zit overigens in een zakje en met behulp van een theeklem doe je de thee in je theekopje of in een mok. Zelf laat ik de thee eventjes kort intrekken, want ik houd niet van erg sterke thee. SWfit raadt aan om 1 theelepel thee te gebruiken en deze drie minuten in te laten trekken in heet water van 90 tot 100 graden. 

Overall ben ik hartstikke tevreden over deze thee en de webshop. Een heel klein minpuntje is dat de thee een klein beetje door de theeklem heenkomt waardoor je toch een paar stukjes in je thee hebt zitten. Dit mag de pret niet drukken en het gaat meer om de smaak die is gewoon hartstikke goed en ik kan deze thee van SWfit absoluut aanraden. Neem eens een kijkje in de webshop!

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *