Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Mr NonNo: de nieuwe vegan friendly hotspot aan het Middellandplein

Mr Nonno

In 2018 is het Middellandplein flink aangepakt en er is inmiddels meer plek voor groen, er is minder verkeer en er zullen vaker evenementen plaats gaan vinden. Met deze herinrichtingen zullen er ook meer horecazaken komen met een terras aan het Middellandplein. Sinds 17 januari 2019 is Mr NonNo geopend.

Mr NonNo staat al weken boven aan mijn lijstje om een bezoekje te brengen. Vegan pancakes om de hoek en nog zo veel anders lekkers op de menukaart, ik ben er zo nieuwsgierig naar. Het is er nu echt van gekomen en ik ga er heen om te lunchen. Bij binnenkomst trekt de wand met het flamengo behang mij enorm aan en ik besluit daar een rustig plekje uit te zoeken.

Thuis heb ik online de menukaart al uitgebreid doorgenomen, maar nieuw op de menukaart zijn de world bowls die te bestellen zijn vanaf 17.00 uur zoals onder andere de vegan quinoa buddha bowl, de hutspot bowl en de spike chicken bean bowl. Ik zou zoiets ook zeker na een lange werkdag mee willem nemen naar huis: Mr NonNo biedt namelijk ook takeaway aan.

table mr Nonno

Zelf besluit ik voor deze lunchbreak de Oreo pancakes te bestellen met een verse jus d’orange en een cappuccino. Mr NonNo heeft een aantal vegan pancakes op de menukaart staan en de botercreme die bovenop de pancakes zit is gemaakt op basis van soja. Voor de lattes en cappuccino kan je kiezen uit gewone melk-, soja-, kokos- of amandelmelk. De koffies zijn uiteraard togo mee te nemen en dit kan door de weeks al vanaf 7.00 uur ’s ochtends.

Mr NonNo leent zich ook voor een dagje flexwerken/studeren, een zakelijke afspraak of een borrel op het terras. Op vrijdag en zaterdag is Mr NonNo geopend tot 20.00 uur in de avond en andere dagen tot 18.00 uur. Er liggen wat tijdschriften en ik blader lekker even door de Linda Meiden terwijl mijn cappuccino en verse jus worden geserveerd. Ook heb ik kort een gesprekje met eigenaren Lianne en Vincent: twee enthousiaste, vriendelijke ondernemers die zich met veel passie, liefde en ambitie voor de zaak inzetten.

Daar komen de Oreo pancakes,  wat zijn ze zijn mooi opgemaakt. Eerst nog wat foto’s maken en dan proeven. Yes, deze pancakes zijn helemaal goedgekeurd. Wat zijn ze heerlijk! De botercreme gemaakt van soja zou ik niet van gewone boter kunnen onderscheiden, de Oreo pancakes zijn bijzonder smaakvol. Dit gerecht is zeker een aanrader en ook een feestje voor alle vegans onder ons. Leuk weetje: je kunt je pancake toren ophogen tot maximaal 10 extra pancakes en één extra pancake kost je maar een euro! Op de menukaart staat nog zo veel lekkers wat ik wil proeven dus ik moet hier zeker snel weer eens terug. Zijn jullie al bij Mr NonNo geweest? Zo niet, zeker doen het adres is: Middellandplein 18, 3021 BT Rotterdam.

Mr nonno vegan oreo pancakes

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *