Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Even voorstellen: Laura gaat af en toe schrijven voor Rotterdamfood

Laura Gastblogger

Hoi! Ik ben Laura en ga af en toe gastblogs schrijven over restaurant reviews en things to do in Rotterdam. Superleuk, want zelfs na ruim acht en een half jaar wonen in deze prachtige stad ontdek ik nog steeds leuke nieuwe plekken! In het dagelijks leven werk ik als onderzoeker en adviseur voor een landelijk kennisinstituut. Mijn vrije tijd vul ik graag met leuke dingen doen met mijn vriend, vrienden en familie. En daarnaast doe ik vrijwilligerswerk met daklozen. Kortom: een bezige bij die altijd in is voor een nieuw avontuur. En daar neem ik jullie graag in mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *