Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Healthy december ontbijtfeestje met Oppo Brothers chocolade ijs

In samenwerking met Oppo Brothers ontwikkelde ik mijn eigen recept met dit lekkere healthy Colombiaans chocolade/hazelnoten ijs. Ik maakte hiervoor healthy cacao bananen pannenkoekjes en ik noem dit recept: Healthy december ontbijtfeestje met Oppo Brothers chocolade ijs.

Ingrediënten voor een ontbijtfeestje voor twee personen:
4 rijpe bananen
4 eieren
3 eetlepels amandelmeel
1 eetlepel cacaopoeder
pure chocolade hagelslag
1 pot Oppo Brothers Colombian Chocolate & Hazelnut ijs (verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn)

Het recept is heel simpel, ideaal voor iedereen dus! Je bent hier ongeveer een klein half uurtje mee zoet. Here we go: prak de vier bananen op een bord fijn en doe ze hierna in een beslagkom. Voeg de vier eieren erbij en meng dit geheel. Daarna kunnen de 3 eetlepels amandelmeel erbij en de eetlepel cacaopoeder. Meng dit geheel tot een redelijk glad beslag.

Verhit de pan op een hoge stand, doe er bakolie in en begin met het bakken van kleine pancakes. Ik heb dit gedaan met behulp van een juslepel: super handig (want die gebruik ik anders nooit). Het bakken van de pancakes kan eventjes duren; probeer geduld te hebben en hier vanaf te blijven tot het een stevige pancake is waarvan de onderkant goed gebakken is. Draai de pancake dan om en bak de andere kant ook even mee.

Voor dit recept stapel je vier tot vijf pancakes (per persoon) op elkaar. Haal de pot Oppo Brothers ijs uit de vriezer en laat deze circa 10 minuten staan voor je start het maken van een bolletje met een ijsschep. Plaats het bolletje ijs bij de pancakes en garneer het geheel af met wat pure hagelslag en je ontbijtfeestje kan beginnen: eet smakelijk!

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *