Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Chocoladebezorgd voor al je handmade chocoladecadeau’s in de decembermaand

Chocoladebezorgd stuurde mij voordat ik op vakantie ging een heerlijk pakketje met handmade chocolade toe die ik voor jullie mag reviewen. Het is een pakketje in het teken van Sinterklaas met een prachtige ruby chocoladeletter en daarbij een mooi doosje bonbons. Dit doosje werd middels PostNL bezorgd en ik had dit pakketje razendsnel in huis.

Chocolade bezorgd levert bestellingen die gedaan zijn voor 12.00 uur nog de volgende dag. Perfect voor een last minute verjaardagscadeau, bedankje of wat lekkers voor het eind van het jaar. Ze hebben chocolade cadeau’s voor diverse gelegenheden, speciale dagen, feestdagen en leveren aan bedrijven. Wat ik een erg leuke optie vind is dat je zelf doosjes bonbons kunt samenstellen met je favoriete smaken ­čÖé Kijk, daar hou ik dan echt van.

Zelf ontving ik een doosje bonbons met diverse smaken om eens te proeven. Het is zijn prachtige egale bonbons met leuke kleurtjes. Bij het doosje zit een overzicht met foto’s van de bonbons met daarbij de smaken vermeld. Op de achterkant staan ook de allergenen vermeld. Zo bevatten diverse bonbons bijvoorbeeld wel of geen ei, noten, gluten en melk. Mooi om te zien hoe steeds meer bedrijven transparantie bieden wat het voor mensen met een allergie of dieetwens ook weer makkelijker maakt. De bonbons zien er niet alleen erg mooi uit, de smaak is ook overweldigend. Daarbij vind ik bepaalde smaken ook erg uniek.

Mijn favoriete bonbons van Chocoladebezorgd zijn momenteel: de gezouten pinda, vanille, baileys en hazelnoot citroen. Ik had niet meteen zo ingeschat, maar de smaak van deze bonbons bepaalt hierbij mijn top vier! Dan de mooie Ruby chocoladeletter S: deze is gedecoreerd met knapperige pistache nootjes en een vrolijk sinterklaas. De chocoladeletter is gemaakt van de ruby cacaoboon en komt qua smaak in de buurt bij de witte chocolade met een fris zure toon van rood fruit.

Ik vind ‘m erg lekker, de letter heeft een volle romige smaak en is naast de witte chocoladeletter een van mijn favoriete geworden. Ik hoop dat ze deze ook in 2019 in mijn schoentje zullen doen. Naast de chocoladeletters biedt de webshop ook pepernoten aan in diverse leuke smaken. Chocoladeletters bestellen: voor 12.00 uur bestellen = morgen in huis!

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *