Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Happy Italy To Go opent vrijdag 2 november de eerste take away in het centrum van Rotterdam

Vrijdag 2 november is het zo ver en opent Happy Italy de eerste take away vestiging aan de Korte Lijnbaan in Rotterdam. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ook is er de mogelijkheid om eten af te halen en kun je binnenkort zelfs nog sneller eten bestellen via de Happy Italy app.

Happy Italy To Go richt zich op een diverse doelgroep die vaak meer flexibiliteit, mobiliteit en snelheid eist met daarbij kwalitatief goed eten voor een goede prijs. Bij Happy Italy To Go kun je al terecht vanaf 9.00 uur ’s ochtends, ideaal voor on ontbijtje to go dus!

Op de menukaart van Happy Italy To Go staan onder andere de klassieke Happy Italy pizza’s & pasta’s zoals je van hen gewend bent, daarnaast worden er nieuwe gerechten en drankjes geïntroduceerd: een Italiaanse hamburger, salades, milkshakes, panins’s en een eigen Happy Italy ice tea. Uiteraard kun je hier ook terecht voor espresso shotje en diverse italiaanse koffies.

Happy Italy heeft sinds 2011 diverse vestigingen in Nederland, inmiddels zijn dit er 15 met meer dan 1500 medewerkers. Plannen voor de toekomst zijn groots en voor 2019 staan er 12 nieuwe geopende vestigingen op de planning. Daarnaast heeft Happy Italy ook internationale ambities met zowel Happy Italy als Happy Italy To Go. Ik word hier als echte Happy Italy fan erg blij van, want ik hou van deze snelle en goede formule voor een betaalbare prijs.

Website Happy Italy: www.happyitaly.nl

Instagram Happy Italy: www.instagram.com/happyitalynl/?hl=nl

Website Happy Italy To Go: www.happyitaly.nl/to-go 

Instagram Happy Italy To Go: www.instagram.com/happyitalytogonl/?hl=nl

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *