Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Foodreview Bulls and Dogs Rotterdam

Bulls and Dogs volgde ik al een tijdje op Instagram omdat ik deze er zo gaaf uit vind zien. Nog niet zo lang geleden zag ik op de website dat er inmiddels ook een vestiging zit in Rotterdam en ik kreeg de uitnodiging om hier eens te gaan eten. Door al die foto’s op Instagram was ik erg nieuwsgierig geworden naar Bulls and Dogs dus ging ik hier eens een hapje eten.

Bulls and Dogs Rotterdam zit op een leuke plek aan de Oostzeedijk. De hotspot is modern en leent zich voor diverse gelegenheden: een etentje, drankje aan de bar, een flexwerkplek, een plek om bij te praten met vrienden, je kunt bij mooi weer gebruik maken van het terras en het eten kan ook afgehaald of thuisbezorgd worden. Zelf ging ik er uiteraard naartoe om het eten te proeven en de sfeer te beleven.

Bij een korte blik op de menukaart valt me op dat Bulls and Dogs zo veel meer heeft dan de hotdog waar je in eerste instantie misschien aan denkt (dit wist ik al wel gezien de foto’s op Instagram). Er zijn ook een aantal vegetarische opties waar ik erg blij van word. In eerste instantie wou ik voor de vegetarische chickpeas burger gaan, maar ik bedacht me: nu ik hier ben moet ik echt die vegetarische hotdog gaan proberen, want zoiets is wel heel uniek!

We bestellen ‘The It’s Not A Dog’ (vegetarisch) en de Topped Up Fries: zoete aardappel frietjes met truffelmayonaise en rucola voor mij en voor mijn eetmaatje ‘The Texas Hot Link’, gekrulde frietjes met smaakvolle mayonaise en de Kinderbueno Feast Freakalicious Milkshake. Het eten wordt geserveerd en wow dat ziet er top uit! ’The It’s Not A Dog’ ziet er geweldig uit en is afgetopt met popcorn, wat een plaatje. De met truffelmayonaise en rucola afgetopte zoete aardappelfrietjes smaken geweldig, ik hou echt van deze frietjes en truffelmayonaise.

Bulls and Dogs is hotspotwaardig en is gevestigd op een leuke plek net buiten het drukke centrum. Je kunt hier terecht om een hapje te eten of om gezellig met vrienden een drankje te doen ’s avonds. De keuken van Bulls and Dogs is dagelijks geopend tot 22.00 uur ’s avonds, maar de bar heeft geen formele sluitingstijd en leuke diverse drankjes op de kaart. Reserveren kan alleen vanaf 6 personen. Ben je binnenkort in de buurt van de Oostzeedijk, ga dan zeker eens langs!

Contactgegevens:
Bulls and Dogs
Oostzeedijk 344-346
3063 CC Rotterdam
Website: https://www.bullsanddogs.com
Instagram: https://www.instagram.com/bullsanddogs/

Fotocredits van de uitgelichte afbeelding (interieurfoto) gaan naar Chantal Arnts x Bulls and Dogs

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *