Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

My Fit Supply box van augustus

In augustus ontving ik voor de tweede keer de goedgevulde box van My Fit Supply. De box werd deze keer ’s avonds bezorgd wat voor mij echt perfect uitkomt. De box was deze keer gevuld met hele andere producten wat ik super leuk vind, want zo kan ik weer nieuwe producten ontdekken.

Inhoud van de box van augustus:

1x Fitness Hoelahoep – goed voor je buikspieren en om calorieën te verbranden. Op de website www.fitnesshoelahoep.com kun je meer informatie vinden. De hoelahoep is heel eenvoudig in elkaar te zetten doormiddel van een kliksysteem, dit kreeg zelfs ik binnen vijf minuten voor elkaar!

1x Puur Nordic Hennep & Bessenpoeder – Plantaardig en biologische Hennep & Bessenpoeder vol eiwitten en vezels. Te gebruiken tijdens het bakken of toe te voegen aan shakes, smoothies en yoghurt.

2x Bazqet mini mueslireepjes: 1x kokosnoot/chocolade en 1x vanille en chocolade. De vanille/chocolade smaak is mijn favoriet aangezien ik geen grote fan ben van kokos.

1x Jimini’s Insecten Pasta – High protein pasta verrijkt met insectenmeel en gemaakt van slechts drie ingrediënten: buffalowormenmeel, durum tarwe, eieren en 18,7% natuurlijk eiwit.

1x Aspire Health Drink Cranberry – Gezonder drankje zonder suiker, calorieën en vet. Het bevat goede ingrediënten zoals groene thee extract (rijk aan EGCG) en helpt om op gewicht te blijven/af te vallen.

1x Tomorrow’s Kitchen Fruit & Veggie Box – Een handige manier om je fruit of groenten in mee te nemen. Ik gebruik ‘m voor cherrytomaatjes, komkommer en stukjes fruit. Echt ideaal voor mee naar kantoor!

1x Yummy Gums Multi Plus – Een verantwoord snoepje met allemaal vitamines die je dagelijks nodig hebt. Samengesteld om haar, huid en nagels een powerboost te geven. Deze zijn natuurlijk en vegan.

Al met al een heerlijke box met allemaal producten die goed van pas komen. Mijn favorieten deze keer zijn de hoelahoep, de mueslirepen van Bazqet en de Yummy gums. De box van My Fit Supply helpt mij om gezondere keuzes te maken doordat ik alternatieven in huis heb en het is een leuke manier om kennis te maken met nieuwe producten.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *