Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Lunchen met de Menublender app

Menublender is een app die je kunt downloaden via www.menublender.com Het is een eenvoudige app waarmee je tijd en geld kunt besparen: wie wil dat nou niet in deze tijd. Ik mocht de app uitproberen en heb hiervoor tweemaal gebruik gemaakt van de Menublender app.

Met de app kun je kort samengevat eten bestellen in een restaurant dat dan op het aangegeven tijdstip voor je klaar staat. Ook kan het eten op dit aangegeven tijdstip afgehaald worden. Geld besparen kan doordat er op sommige gerechten korting zit. Verschillende Rotterdamse restaurants bieden gerechten aan via Menublender. Het aanbod van de restaurants en de gerechten kan per dag verschillend zijn.

Toevallig ben ik twee keer op vrijdag gaan lunchen met de app van Menublender: een keer bij de Huismeester en een keer bij Rodin Café Restaurant. Bij de Huismeester at ik toast met avocado en hummus. De toast was erg mooi opgemaakt, net zoals op de Menublender foto en super lekker.

Enige minpunt bij de Huismeester was dat ik een paar minuutjes voor twaalven daar was en ze pas om twaalf uur open gingen. Ik dacht dat de Huismeester eerder open was en dat bleek in het verleden ook zo te zijn geweest. Geen probleem, het weer was goed weer en ik heb buiten nog even een rondje gelopen over de Meent. De Huismeester zelf is overigens een leuk plekje om eens wat te drinken/eten en heeft een heerlijk terras. Bij Rodin Café Restaurant ben ik in mijn eentje gaan lunchen op mijn vrije dag, ik kan er zo van genieten om lekker alleen even ergens te gaan eten. Om twee uur pakte ik de Menublender app erbij en ik bestelde een heerlijke risotto met asperges voor een uur later.

Ik fietste naar Witte de With en neem daar plaats op het terrasje. Ze vroegen me of ik iets te drinken wil en ik bestel een cola-light. Ik krijg bij mijn drinken ook drie stukjes brood met een lekkere pesto spread. De risotto wordt stipt om 15.00 uur gebracht en ook dit gerecht is weer zo mooi opgemaakt en heerlijk. In de risotto zitten; asperges, ei, parmezaanse kaas en olijven kruim. Na het eten reken ik alleen mijn drankje af, want via de app had ik het gerecht al betaald middels iDeal.

Review overall is dat ik het een handige en gebruiksvriendelijke app vind. Het lijkt me een enorme uitkomst als je in het centrum werkt en snel even ergens wil lunchen en ook bijvoorbeeld in de buurt van het station voor je je trein pakt. Het lijkt me wel handig als ook de drankjes via de app besteld kunnen worden, dit bespaart tijd zodat je na het eten meteen weg kan gaan. Ik heb gehoord dat dit in de toekomst ook mogelijk gaat worden en ik ben erg benieuwd naar de verdere ontwikkeling van deze app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *