Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Ontbijten bij Ten to Three Bakery

Donderdagochtend liep ik een rondje door de stad en ik zag dat de deuren van Ten to Three Bakery geopend waren. Na een vluchtige blik op de menukaart besloot ik naar binnen te stappen. Het is mijn eerste bezoek en ik kijk mijn ogen uit. Wat een heerlijke plek met een mooie inrichting en wat een prachtige cupcakes in de vitrine. Ik houd van de roze accenten in de zaak.

Ik besluit om lekker buiten op het terras te gaan zitten en daar een heerlijk ontbijtje te bestellen. Ik ga voor het zogenaamde Hollywood ontbijt in combinatie met een vanille ijskoffie en een scone. De ijskoffie komt als eerste en ik ontvang hierbij ook nog een versgeperste jus d’orange. De jus d’orange staat niet op de foto, want deze was zo op. Oeps, ik vergeet soms nog wel eens dat ik een foto wil maken van iets haha.

Yes, het ontbijtje komt mijn kant op. Het ziet er heerlijk uit en het eitje is perfect smeuïg. Dit is de eerste keer dat ik echt verse scones eet. Ik heb wel eens afbak scones in huis gehaald van de supermarkt, maar deze waren niet aan mij besteed.. Deze verse scones van Ten to Three Bakery zijn echt zalig samen met de clutted cream en de echte jam.

Kortom een echte aanrader om hier eens naartoe te gaan voor een cupcake, ontbijt/lunch of een hightea en daarnaast een heel fotogeniek plekje.

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *