Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Chille vibes bij The Oyster Club Rotterdam

Sinds mei 2018 heeft The Oyster Club Rotterdam haar deuren geopend voor het publiek en ik heb hier een paar weken geleden genoten van een heerlijke lunch op het terras. The Oyster Club ligt midden in het centrum in een zijstraat van de Meent. De inrichting is luxueus en het doet me een beetje denken aan The Harbour Club.

Op de menukaart tref je onder andere Fruits de Mer, oesters, kreeft, sushi en sashimi aan. The Oyster Club werkt voornamelijk met dagvers gevangen vis en de sushi-chefs bereiden de sushi op verse en traditionele Japanse wijze. Ik moet bekennen dat ik nog niet eerder zulke heerlijke sushi gegeten heb! Je merkt dat deze sushi met aandacht en liefde gemaakt is, iets waar het wat vaak bij de grotere all you can eat sushi aan ontbreekt.

We worden flink in de watten gelegd en diverse gerechten passeren de revu: oesters, sashimi, spicy tuna maki, salmon torch maki, peking duck maki, gebakken gamba’s, vongole en langoustines. De oesters werden geserveerd met drie soorten toppings en de gebakken gamba’s waren lekker pittig door de jalapeno. De sfeer is heerlijk relaxed en het personeel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

We hebben nog een sneakpreview gehad: we mochten alvast een kijkje nemen in Café in the City Rotterdam dat haar deuren nog niet geopend heeft. De deuren van Café in the City openen vrijdag 3 augustus en er is dan sprake van een soft opening waarvoor plaatsen gereserveerd kunnen worden. Geadviseerd wordt wel om tijdig te reserveren als je hier een tafel wil. Café in the City Rotterdam gaat unch en dinner serveren met astatische invloeden en is daarna de nieuwe uitgaansplek in Rotterdam. Ook kan je lid worden van een besloten nachtclub die onder Café in the City zit. Hiervoor zijn de plaatsen beperkt.

Afsluitend heb ik nog een een kop koffie genomen en een heerlijke chocolade macaron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *