Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Nieuwe vestiging Happy Italy in hoofdkantoor KPN

Wie kent Happy Italy aan de Meent nou niet? Ik kom hier al ruim zes jaar voor een lekkere snelle Italiaanse pasta of pizza voor een fijne prijs. Naast deze vestiging ben ik ook wel eens gaan eten bij Happy Italy Rotterdam Noord (in een voormalig station) en in de vestiging in Eindhoven. In Rotterdam zit er daarnaast nog een vestiging in Rotterdam Zuid bij de Kuip. Vanochtend ontving leuk nieuws van Happy Italy: ze gaan nog twee vestigingen openen in Rotterdam: Happy Italy To Go aan de Lijnbaan en Happy Italy in het hoofdkantoor van KPN aan de voet van de Erasmusbrug.

Happy Italy To Go is een volledig nieuw concept van Happy Italy en de eerste vestiging hiervan komt aan de Lijnbaan te Rotterdam. Naast het afhalen van eten zijn hier ook zitplaatsen. Op de menukaart zal je hier klassieke Happy Italy gerechten terugvinden in combinatie met vele nieuwe gerechten zoals heerlijke (Italiaanse) koffies en milkshakes. Happy Italy is van plan om dit nieuwe concept op meerdere plekken te gaan introduceren in drukke winkelcentra, stations en andere druk bezochte plaatsen. Ik woon hier niet ver vandaan en ga deze ‘’Fast Italian’’ zeker eens proberen.

Het andere nieuwtje is de High Tech vestiging van Happy Italy aan de voet van de Erasmusbrug. Dit betreft een partnership met KPN en is een mijlpaal voor Happy Italy. KPN neemt de formule van Happy Italy over in zijn nieuwe hoofdkantoor. In het interieur zullen verschillende telecom aspecten terugkomen. Daarnaast wordt er gewerkt met technologische snufjes en gadgets. Ik ben benieuwd wat dit nieuwe concept gaat brengen!

Everything to make you HAPPY.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *