Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

My Fit Supply box

Net voordat ik op vakantie ging naar Mallorca ontving ik deze mooie box van My Fit Supply. In deze blog zal ik wat meer vertellen over de box, het abonnement en de producten die erin zitten. Iedere box is gevuld met producten die kunnen helpen bij een fitte levensstijl zoals: raw snacks, sportaccessoires, voedingssupplementen, verzorgingsproducten, magazines, kortingsbonnen, tips en recepten. De box die ik ontvangen heb is de box van juni en deze is net iets anders samengesteld dan de andere boxen i.v.m. de verzending voor mijn vakantie. Ik ontving deze precies een dag voor mijn vlucht ging, dit was perfect geregeld door Rowan van My Fit Supply.

Inhoud van de box van juni:

1x Bazqet Oat cookie – havermout koek met kleine stukjes appel en een snufje kaneel

1x Bazqet Crunchies – gedroogd fruit en groenten, biologisch en glutenvrij zonder toegevoegde suikers, zout kleurstoffen en conserveringsmiddelen

1x Jimini’s Protein Bar – eiwitreep van gedroogd fruit, amandelen en krekelmeel

1x Matchu Sports Lacrosse ball – met deze bal pak je eenvoudig spierknopen of pijnpunten aan.

1x Henny’s homemade Granolakoekjes – 100% natuurlijke ingrediënten

1x Orangefitbar – proteine reep 100% natuurlijk

1x live Puri Eiwitshake – Pure blend van caseinaat en native whey, 100% ongezoet

1x Keto cacao reep – Organic Chocolate bar

1x Deodorant van Loveli – Apple Blossem geur en super handig formaat voor in je tas!

Daarnaast ontving ik een tof recept van Rowan en enkele kortingscodes die alleen in de maand van de box geldig zijn.

Ik zou deze box zeker aanraden omdat je op deze manier toffe, gezondere producten kunt uitproberen en zo ook alternatieven hiervoor in huis hebt. Ik neem bijvoorbeeld veel producten uit deze box mee naar kantoor of onderweg zodat ik niet direct naar de ah to go ga voor ongezondere opties. Dit wil niet zeggen dat ik ook wel eens ongezondere snacks neem, maar het maakt je wel bewuster van keuzes die je maakt.

De box is eenmalig of middels een maandelijks opzegbaar abonnement te bestellen via https://www.myfitsupply.nl

 

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *