Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Bloggersevent bij restaurant Roots

Donderdag 21 juni was ik aanwezig bij restaurant Roots voor het bloggersevent ter ere van het nieuwe zomer menu. Bij binnenkomst werden we ontvangen met een glaasje cider van Lichtship Cider, dit is een verfrissend Rotterdams drankje. Zelf bestel ik niet snel een glaasje cider, dus het was erg leuk om hiermee de avond te beginnen.

We nemen plaats aan de mooi opgemaakte tafel en beginnen met een vers broodje en seafood vooraf. Als snel volgt een prachtige schaal met Fruits de mer: Oosterschelde kreeft, oesters en zeeuwse mosselen. De Oosterschelde kreeft was heerlijk: er zat onder andere spinazie in verwerkt en het bord was erg mooi opgemaakt.

Hierna volgt de gebakken griet met geroosterde bospeen en mosselschuim met citrus. Lekker gerecht en wederom mooi opgemaakt.

Dan mijn favoriete gang: het dessert. Dit zijn de Hollandse aardbeien en frambozen met Merengue en citroencrème. Aardbeien zijn zo lekker en de combinatie met aardbeien, Merengue en citroencrème was subliem. Blijer kan je me niet maken. Ik heb erg genoten van deze avond waar ik leuke bloggers heb gesproken.