Rotterdam.food blog

Delicious food reviews with a touch of lifestyle

Favoriete producten

Allereerst bedankt voor je bezoek aan deze website. Deze is nog volop in ontwikkeling, maar omdat het vandaag enorm begon te kriebelen alvast een eerste blogpost over mijn favoriete producten van dit moment. Momenteel ben ik veel aan het experimenteren in de keuken, ga ik graag uit eten en op pad naar (nieuwe) hotspots in en rond Rotterdam en plaats ik mijn foodpics in insta @rotterdam.food

Magioni Veganini
Al langere tijd is dit mijn favoriete pizza en ik eet ‘m dan ook heel vaak, whoops. Deze pizza van Maggioni is gemaakt van een bieten bodem en is rijkelijk belegd met onder andere champignons, rode ui en geitenkaas. Omdat ik gek ben op het creëren van mijn eigen customized pizza voeg ik nog wat extra ingrediënten toe zoals: hete pepertjes, blauwe kaas en geraspte kaas. Je ziet dat ik erg van kaas houd, dat de bodem van groente is compenseert weer iets… (Albert Heijn)

 

Zoë & Zazu truffelgeitenkaasje
Sinds korte tijd een favoriet, maar zeker niet meer weg te krijgen uit mijn koelkast. Dit geitenkaasje met een zachte romige truffelsmaak is heerlijk op/in pasta’s of gewoon lekker op een broodje. (Albert Heyn)

 

 

Champignonburgers
Deze champignonburgers zijn al lange tijd een van mijn favorieten. Ik kocht ze voorheen bij de Albert Heyn, maar deze verdwenen helaas uit het assortiment, gelukkig heb ik ze terug gevonden bij Marqt. Ze zijn heerlijk met een crunchybite door de walnoten die erin zitten. Je kunt het met vanalles combineren, meestal doe ik dit wel met een aardappeltje uit de oven en wat groente. Je kunt ze bijvoorbeeld ook prima op een broodje doen als een broodje hamburger. (Marqt)

 

Boursin Cuisine light
Dit is ook al sinds langere tijd een favoriet product van mij. Dit heerlijke kruidige sausje gebruik ik meestal in combinatie met een stukje zalm of witvis. Het is ook perfect te gebruiken voor bijvoorbeeld een romige pasta. Helaas ook sinds kort uit het assortiment van de Albert Heyn, ik bestel het nu eens in de zo veel tijd via Jumbo. De saus is ook verkrijgbaar in gewone vorm i.p.v. light. Qua smaak zijn ze naar mijn mening hetzelfde. (Jumbo)

Vegan bites van Sue
Zoals je kan zien ben ik voorstander van gezondere alternatieven, ik wil hierbij niet beweren dat ik perse altijd vegan/gezond eet aangezien ik een enorme bourdondier ben en dus van eten houd. Deze bites van Sue zijn plantaardig en zonder toegevoegde suikers. Ik ben geen enorme zoete kauw (behalve m.b.t. ijsjes en toetjes), maar deze bites vind ik echt heerlijk en een goed alternatief van een gebakje of snoepje. Ze zijn verkrijgbaar in heerlijke soorten zoals: snickers, twix, triple chocolate, bountyt, nutella en karamel zeezout. Te koop op meerdere plekken in Nederland, maar ik haal deze bij de Sue store aan de Karel Doormanstraat 372 te Rotterdam.

Bedankt voor het bezoeken van mijn site, ik hoop je te hebben kunnen inspireren en er komen a.s.a.p. meer blogs online op vlak van food, lifestyle en hotspots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *